Univerzális telefontartó az autóba

Az autóba szerelhető telefontartók közül a legdizájnosabbak mindig azok a típusok, amelyeket kimondottan egy bizonyos telefonhoz (sőt, emellett még egy bizonyos autóhoz is) terveztek. De mi van akkor, ha egy tartót több telefonnal is használnánk, vagy ugyanazt a tartót több autóban is munkára szeretnénk fogni? Nos, ilyenkor jönnek jól az univerzális megoldások, mint például a Hama 135810-es tartója.

hama_allvany_3.jpg

A kütyüt tapadókorongja segítségével bármilyen sík felületen elhelyezhetjük, „szája” pedig annyira nagy, hogy akár 12 cm széles telefont vagy GPS-t is bele tudunk helyezni. Az optimális pozíció megtalálásában segít, hogy a tartó 360 fokban elforgatható, sőt, még a dőlésszög is széles tartományban változtatható; ha pedig megvan az optimális helyzet, azt a rögzítőcsavarral fixálhatjuk.

hama_allvany_2.jpg

A tartó mindössze 14×7,5×10 cm-es, tömege pedig 103 gramm – vagyis nem gond egyik autóból átvinni a másikba sem, ha pedig nem használjuk, akkor kényelmesen el tudjuk rejteni a kesztyűtartóban. Viszont szerintünk nem érdemes a kocsiban hagyni, mert remek alternatív felhasználási módot jelent, ha asztalra tapasztjuk le: ilyenkor állványként szolgálhat, akár még egy 7 colos táblagép számára is.

hama_allvany_1.jpg

A cikkben szereplő termék(ek):

135810: Univerzális autós mobil/navi tartó

Címkék: kütyük