Hátizsák játékosoknak? Igen!

Valljuk be, ha valamilyen játékosoknak szánt kiegészítőre kell gondolni, akkor a hátizsák nem sok mindenkinek fog az eszébe jutni. Pedig vannak olyan modellek, amelyeket kifejezetten azért készítettek, hogy egy ütős hardverrel felvértezett notebookot és mellé még egy csomó apróságot kényelmesen tudjuk bepakolni.

00101288awx.jpg

Vegyük például a uRage három új modelljét, az ESS-t, a Soldiert és az Illuminatedet. A három hátizsák ugyanazt tudja, különbség közöttük a mintában van. A hétköznapi dolgaink számára kialakított nagy rekesz mellett a notebook számára egy párnázott, külön cipzáras rekesszel is rendelkeznek, amibe akár egy 17,3 colos kijelzővel szerelt laptop is elfér.

00101290abx.jpg

Illuminated, ESS és Soldier minta

Elöl lenyílós, szintén zárható rekeszt találunk, amelyben több kisebb zseb várja az olyan apró kiegészítőket, mint például a fülhallgató vagy az egér. A hátizsákok két oldalán hálós zsebek is vannak, ide azokat a dolgokat tehetjük, amikre esetleg út közben is szükségünk lehet. A hátizsákok poliuretánból vannak, így természetesen az esőtől is megvédik fontos kütyüinket. A uRage hátizsákok mérete 53×37×15 cm, tömegük pedig 1,4 kg.

00101288dex.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

101288: Gaming hátizsák „uRage Soldier”

101289: Gaming hátizsák „uRage Illuminated”

101290: Gaming hátizsák „uRage ESS”