IFA 2016: ilyen volt a Hama stand

A Hama mint Németország egyik legismertebb kütyükkel foglalkozó vállalata, természetesen az IFA-n is képviseltette magát. A Hama minden évben ellátogat a berlini kiállításra, ahol rendszerint egy igen impozáns méretű pavilont tölt meg termékeivel.

0902_hama_1.jpg

Így volt ez idén, 2016-ban is. A standon a pár hete előzetesen már bemutatkozó rollerdeszkáké volt az egyik főszerep, amelyeket most már működés közben is meg lehetett nézni – de sajnos ahhoz nem volt adott minden feltétel, hogy a látogatók maguk is kipróbálhassák a bevezetésre váró modelleket. A most már igen nagyra duzzadt digitális rádiók is külön helyre kerültek, mint ahogyan a Hama forgalmazásban kapható márkák, így a Thomson termékek és a White Diamond/Black Diamond tokok is külön részt kaptak a standon.

0902_hama_4.jpg

0902_hama_2.jpg

A Hama részéről ünneplésre adott okot, hogy egyik prémium márkája, a kábelekkel foglalkozó Avinity most ünnepelte az ötödik születésnapját.

0902_hama_3.jpg

Az IFA és a hozzá hasonló kiállítások persze nem csak azért fontosak, hogy a látogatók megismerhessék az új termékeket, legalább annyira fontos az is hogy a háttérben üzletek is köttetnek – sokszor igen nagyok. A Hama 1700 négyzetméteres standjának nagyobbik részére ezért csak a külön meghívót kapott vendégek nézhették meg – szerencsére azért belesni erre a területre is be tudtunk, és pár fotót sikerült is készítenünk.

0902_hama_5.jpg

 

Az újdonságokról hamarosan részletesebb bemutatóval jelentkezünk!