Négy uRage billentyűzet játékosoknak

A uRage egerek után most nézzük meg a Hama játékosoknak szánt billentyűzeteit is, hiszen közöttük is akad érdekes kütyü – és nem is egy.

00113739awx_1.jpg

Ha megkérdezünk egy hardcore játékost, hogy mik a legfontosabb ismérvei a jó billentyűzetnek, akkor biztos, hogy a válaszban benne lesz a zéró késleltetés, a gyors leütési sebesség és az is, hogy a klaviatúra mindig tudja értelmezni azokat a helyzeteket is, amikor egynél több gombot nyomunk le. E három tulajdonság elengedhetetlen ahhoz, hogy egy FPS vagy hasonló játékkal zökkenőmentesen tudjuk játszani – és ezeknek a feltételeknek a uRage termékek mindegyike természetesen meg is felel.

0522_hama_exodus_2.jpg

A játékok világába a belépő szintet a uRage Exodus2 valamint a uRage Lethality nevű klaviatúrák képviselik, ezek a billentyűzetek a fentieken túl annyi extrát nyújtanak még, hogy a játékokban legtöbbször használt gombok (a nyilak valamint az WASD gombok) kék színűek. Természetesen mindkét változatot 105 gombos magyar kiosztással lehet megvásárolni. A két modell között eltérést elsősorban a formák alapján kereshetünk.

1030_hama_urage_6_1.jpg

A uRage LED Illuminated – ahogyan arra neve is utal – annyival tud többet az Exodus2-nél illetve a Lethalitynél, hogy a gombok háttérvilágítást is kaptak. Adja is magát rögtön, hogy ez a billentyűzet a uRage Illimunated egér mellé a legjobb választás. A gombok mögé piros és kék LED-ek is kerültek, így lehet választani, hogy a karaktereket piros, kék vagy lila színnel szeretnénk látni. A kiosztás szintén 105 gombos és magyar, viszont erre a klaviatúrára hat multimédiás kezelő is került.

00113739awx4_1.jpg

A legérdekesebb szerkezet mindenképpen az Exodus Macro, amelynek nevéből is következtethetünk a legizgalmasabb tulajdonságra, a programozhatóságra. A billentyűzeten összesen 113 gomb található, ebből 11 olyan van, amit programozni tudunk – a trükk kiváló lehet azoknál a játékoknál, amelyeknél egyes mozdulatsorokat csak bonyolult billentyűkombinációkkal lehet előcsalogatni. A billentyűzet további extrája a háttérvilágítás (szintén lehet piros, kék és lila), de a játékosok minden bizonnyal annak is örülni fognak, hogy a Win gombot hardveresen lehet tiltani, így még véletlenül sem fordulhat elő, hogy – mondjuk – az ellenfél leterítése helyett a Windowsba lépünk vissza.

 

Ha megtetszett valamelyik uRage billentyűzet, akkor személyesen is megnézheted és megvásárolhatod november 26-án a PlayIT rendezvényen (amelynek ezúttal is a Hungexpo fog otthon adni), a Media Markt standján.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113710: uRage Lethality

113728: uRage Exodus2

113729: uRage LED Illuminated

113739: uRage Exodus Macro