Thomson HED2105 fejhallgató: a megbízható klasszikus

Ha nincs szükség semmilyen extra trükkre, csak a hangminőség és a kedvező ár fontos, akkor jön képbe a Thomson egyik alapmodellje, a HED2105.

thomson_fules.jpg

A fejhallgatót a vállalat elsősorban azok számára készítette, akik eddig nem használtak még zárt fülest, most viszont szeretnének egy próbát tenni egy ilyen jellegű eszközzel is. A HED2105 állítható (műanyag) pántja és a rajta lévő párnázott fülkagylók biztosítják a kényelmes viseletet. A párnácskák elég puhák és nagyok ahhoz, hogy a fejhallgató viselése több óra elteltével is kényelmes marajdon, így simán végig lehet vele nézni egy-két filmet egyhuzamban. A zárt kialakítás nemcsak a mély hangok erejét javítja, hanem a környezeti zajokat is nagyon hatékonyan szűri ki. Apró, de fontos kényelmi pluszt ad a fülhallgatón lévő analóg hangerőszabályzó, mivel így a tévé vagy a HiFi távirányítója nélkül is tudjuk a hangerősséget állítani.

Habár a Thomson HED2105 vezetékes kialakítású, a lehetőségekhez képest szabadon használhatjuk, mivel a rajta lévő kábel 5 méter hosszú – ez asztal mellett bőven elég, de akár még arra is tökéletesen megfelelő lehet, hogy egy átlagos nappaliban áthidalja a tévé és a szemközti falnál lévő kanapé közötti távolságot. A csatlakozó kombinált jack, vagyis olyan típus, ami a 6,3 mm-es valamint 3,5 mm-es csatlakozókkal egyaránt használható (a kisméretű dugasz tévékbe, telefonokba passzol, a nagyobb pedig az erősítőkbe). A dugasz aranyozott, így kontakthibáktól hosszú távon sem kell tartanunk.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

132478: Thomson HED2105 TV fejhallgató