Két időjárás-állomás hatalmas kijelzővel

A Karácsony akkor az igazi, ha esik a hó is. Sajnos a Hama havat nem forgalmaz, időjárás-állomásokat azonban igen, közöttük pedig találunk olyan típust is, amely legalább azt megmondja, ha csapadék várható.

hama-color-edge.jpg

Az EWS-Trio elsősorban akkor ajánlható, ha nagy a lakás – vagy legalábbis sok olyan helyiség van, aminek szeretnénk tudni a pontos hőmérsékletét. A bázisállomás, amellett hogy saját maga is tud mérni, három külső szenzor adatait is megjeleníti ugyanis. A szenzorok hatótávolsága nagy, akár 30 méteres távolságból is szolgáltatnak adatot, így nemcsak a benti hőmérséklet, hanem a kinti hőmérséklet méréséhez is remekül használhatók; és persze az apróságok a páratartalmat is tudják mérni.

hama-2.jpg

Az EWS-Trio modern külsőt és hatalmas monokróm kijelzőt kapott, az LCD-n lévő számokat pedig tényleg akkorák, hogy a szoba másik feléről is könnyen el tudjuk olvasni őket. Az extra funkciók között háttérvilágítást és rádióvezérelt órát valamint ébresztés funkciót kapunk.

hama-1.jpg

A Hama másik időjárás-állomása Color Edge névre hallgat, mégpedig azért, mert színes – de nem kevésbé kicsi – kijelzőt kapott. Habár csak egyetlen külső érzékelő tartozik hozzá, azzal nemcsak a hőmérsékletet és a páratartalmat tudja mérni, hanem a légnyomást is. Ez pedig azért fontos, mert az adatok elemzése lehetőséget ad arra, hogy pár napos időjárás-előrejelzést is kapjunk! Az EWS-Trio extra funkciót (háttérvilágítás, rádióvezérelt óra és ébresztő funkció) a Color Edge is tudja, sőt, a listát kiegészíti még egy érdekességgel: az aktuális holdfázist is megmutatja nekünk.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

136293: Időjárás-állomás "EWS-Trio", 3 külső érzékelővel

136294: Időjárás-állomás "Color Edge"