Tuti fejhallgató filmekhez és zenehallgatáshoz

Ha tévézéshez és/vagy zenehallgatáshoz keresel minőségi fejhallgatót, amely ráadásul még a vezeték nélküliség szabadságát is megadja neked, akkor ne keress tovább, hanem nézd meg, hogy mit nyújt a Thomson WHP3001B!

hama-thoms-1.jpg

A kütyü tervezésekor a minőség és a kényelmes viselhetőség egyszerre volt fontos szempont, így nemcsak a nagyméretű hangszórókat borítja párnázott anyag, hanem a fejpántot is. A kényelmes viselésről emellett még az is gondoskodik, hogy a hangszórók forgathatók és dönthetők is, így a Thomson WHP3001B mindenféle fejformára tökéletesen beállítható. A fülhallgató hangminősége is kiváló, nemcsak a magas hangok, hanem a mélyek is teltek, a hangzás pedig kiegyensúlyozott. A hangerőt állíthatjuk a fejhallgatón is, ami könnyebséget jelenthet akár tévézés akár számítógépezés közben is.

thomson-whp3001b-vez-nelkuli-fejhallgato-fekete-3.jpg

A fejhallgató vezeték nélküli, bázisállomása viszont nagyon érdekes: nemcsak az adatátvitelről, hanem a töltésről is gondoskodik. Vagyis ha figyelünk rá, hogy a fejhallgatót mindig a helyére tegyük, akkor biztos, hogy sosem lesz gondunk azzal, hogy a kütyü lemerülne. Főleg, hogy egy töltéssel nyolc órát működik a WHP3001B; de egyébként ha ez is kevés lenne, akkor sincs ok pánikra, mert a benne lévő akku AAA méretű, így a töltés idejére nyugodtan kicserélhetjük egy másikra!

thomson-whp3001b-vez-nelkuli-fejhallgato-fekete-1.jpg

Maga a bázisállomás a csomagban lévő kábel segítségével csatlakozik a forráshoz, akár 3,5 mm-es akár 6,3 mm-es jack dugasz segítségével. Elhelyezésénél csak arra kell figyelni, hogy konnektor mellett legyünk, mert tartozik egy adapter is. A hatótávolság egészen kiváló, akadálymentes környezetben akár 100 méter is lehet, ezért a kütyüt akár nyáron is használhatjuk, amikor kiülünk a kertbe egy kicsit pihenni. Épületen belül a tapasztalatok szerint 20 méter körüli a hatótávolság, ami még mindig elég ahhoz, hogy egy átlagos lakásban sose legyen probléma a jelerősséggel.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

131957: Thomson WHP3001B vezeték nélküli fejhallgató