Hama blog

2016\09\27 Hama_Hu Szólj hozzá!

Oregon Scientific: minőségi órák és időjárás-állomások otthonra

A változatosság gyönyörködtet, tartja a mondás, és biztos, hogy egyetértenek ezzel a Hamánál is, hiszen a vállalat saját neve mellett több másik márkát is képvisel – többek között a Rapoo, a SanDisk és a Thomson kütyüit is a Hama forgalmazza Magyarországon. A képviselt márkák sora szeptembertől bővül, mégpedig az Oregon Scientifickel.

hama-osci-2.jpg

Tovább olvasom
2016\09\14 Hama_Hu Szólj hozzá!

Vezeték nélküli töltés: luxus vagy a mindennapok technológiája?

Az okostelefonokat minden nap töltőre kell dugni, már persze ha nem szeretnénk, hogy a nap vége felé a készülék egyszerűen kikapcsoljon, mert lemerült az akkumulátora. A legjobb megoldás az, ha a telefont nap közben is töltjük, akár többször is (nem, a Li-ionos akkumulátoroknak ez nem árt), viszont tény, hogy ez nem túl kényelmes, mert a kábelen lógó telefont nem lehet szabadon mozgatni az asztalon. Így pedig nehezebb ellenőrizni mondjuk azt, hogy jött-e új üzenet, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy amikor hívás van, utána garantáltan el fogjuk felejteni visszadugni a töltőt a mobilba.

qi_charge_1.jpg

Tovább olvasom
2016\09\10 Hama_Hu 1 komment

Két új digitális rádió a Hamától

A Hama két éve, szintét az IFA-n jelentette be az első digitális rádióit, amelyek méltán és gyorsan lettek nagyon népszerűek, hiszen kedvező áron kínáltak kiváló minőséget és temérdek szolgáltatást. Ezt követően azonban a német márka ezen a területen nem túlságosan sokat mozgolódott, a termékpaletta tulajdonképpen teljesen változatlan maradt egészen mostanáig: az idei IFA-n a kínálat két új modellel bővült.

hama_dir3600mbt.jpg

Tovább olvasom
2016\09\03 Hama_Hu Szólj hozzá!

Gyönyörű képkeret, akár a nagyinak is

Amióta mindenki digitális fényképezőgépet használ, sokkal több fotó készül, viszont sokkal kevesebben vannak azok, akik a képekből válogatnak maguknak egy csokorra valót, hogy azokat kinyomtassák és albumba tegyék. Ennek egyenes következménye az is, hogy a szekrény tetején lévő képkeretből ránk mosolygó unoka vagy esküvői fotó is egyre ritkább, pedig a képkereteknek is van digitális verziója.

00118560awx2.jpg

Tovább olvasom
2016\08\19 Hama_Hu Szólj hozzá!

Tudtad? Ettől függ a memóriakártyák ára

Egy átlagos felhasználó naponta több gigabájt adatot használ – ennek jellemzően egy kisebb részét saját maga kreálja, nagyobb részét pedig fogyasztja. Nem meglepő tehát, hogy ma már gyakorlatilag minden eszközben találunk valamilyen belső adattárolót, amit rendszerint memóriakártyával bővíteni is tudunk.

memcard-1.jpg

Tovább olvasom