Nincs többé útközben lemerült telefon

Egy olyan USB-s akkumulátort mutatunk be, amely kis helyen is elfér, mégis van benne elég energia ahhoz, hogy egy telefont akár teljesen feltöltsön.

124522_hama_akku_pack_2b.jpgBár sokan fintorognak, ha valaki városnézés közben sem tud elszakadni a telefonjától, a helyzet az, hogy a mobillal rengeteg időt lehet megspórolni, hiszen minden információ kéznél van (térképek, látnivalók, stb.) A mobil sokszor kihúzza az embert a bajból olyankor is, amikor a hagyományos kommunikációs formák, köztük a törzsi jelek alkalmazása, már régen csődöt mondtak.

Persze a legjobb, ha van internet, mert akkor minden információ azonnal lehúzható egy adott hellyel kapcsolatban, beleértve akár a nyitva tartást is; a Google azt is tudja például, hogy az érdekes helyek éppen nyitva vannak-e vagy sem, a kínai/japán stb. feliratokat instant fordíthatjuk, útvonalat tervezhetünk, a Googles pedig megmondja azt is, hogy mely nevezetesség előtt állunk. A gond csak az, hogy nincs olyan okostelefon, amelyet ilyen intenzív igénybevétel mellett is reggeltől estig lehetne nyüstölni, esélyes, hogy a mobil már a délután folyamán töltőért kiált.

124522_hama_akku_pack_1b.jpg

A Hama termékpalettáján több mobil megoldás is kínálkozik ilyen esetekre, közülük az egyik az Akku Pack 2600 mAh. A fekete és fehér színben is elérhető akkumulátor legnagyobb előnye az, hogy annyira pici, hogy még egy női táskában is minden gond nélkül elfér. Kapacitása mégis elég nagy: a töltő a gyakorlatban kb. 2000 mAh leadására képes, amivel még egy csúcskészüléket is közel teljesen fel lehet tölteni. Az eszközök csatlakoztatásához normál USB-s csatlakozót használhatunk, egy microUSB kábel pedig jár is a töltő mellé a csomagban.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

124522: Akku Pack 2600 mAh (fekete)

124523: Akku Pack 2600 mAh (fehér)

Címkék: kütyük