Sportos Thomson fülhallgatók fényvisszaverő pánttal

Van aki futás közben az élet dolgain mereng legszívesebben, mások inkább zenét hallgatnak. Ha ez utóbbi csoportba tartozol, ezek a sportos fülhallgatók neked készültek.

00132461abx.jpgA sportoláshoz ajánlott fülhallgatóknak néhány speciális követelménynek is meg kell felelniük, például úgy kell elkészíteni őket, hogy bírják a természet viszontagságait. Legyen szó akár vízről, akár arról, hogy a mozgás közben óhatatlanul is nagyobb a fizikai igénybevétel (szakadásveszély), amit tűrni kell. A Thomson EAR3214 „Flex” Sport fülhallgató ennek megfelelően vízálló kivitelben készült, anyaga nemcsak az esőcseppeknek, hanem az izzadtságcseppeknek is ellenáll. Fülpárnája szilikonból készült, így nemcsak rugalmasan illeszkedik mindenki fülébe, hanem jó hatásfokkal a környező zajokat is képes kiszűrni. A termék passzív biztonsági funkcióval is rendelkezik, hiszen fényvisszaverő pánt is jár mellé.

A szürke-narancs színkombinációban elérhető fülhallgató 1,5 méteres kábellel rendelkezik, amelynek végén egy, a telefonoknál használatos jack dugasz található – ezzel a Thomson fülhallgatója akár a mobil távirányítására is használható (például a hívások kezeléséhez vagy a zene elindításához nem kell kivenni a telefont a zsebünkből, feltéve, hogy a mobil ezeket a funkciókat támogatja). A füles 20 Hz-től egészen 20 kHz-ig képes megszólaltatni a hangokat, így hangminőségére sem lehet panasz.

00132460abx.jpg

Aki esetleg attól tartana, hogy a sima fülbedugós kialakítás kocogáshoz vagy futáshoz nem ideális, mivel a rázkódástól esetleg kieshet, az vessen egy pillantást az EAR5204-re, amely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de pozíciója stabil megtartásához egy fülpánt is került rá.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

132461: Thomson EAR3214 „Flex” Sport fülhallgató

132460: Thomson EAR5204 „Flex” Sport fülhallgató

Címkék: kütyük