Rapoo S700: a fülhallgató, amely mindig megállja a helyét

A Rapoo főleg igényes multimédiás termékeiről ismert, amelyek között van jó néhány olyan is, amely különleges képességekkel rendelkezik. Az egyik közülük az S700-as sztereo vezeték nélküli fülhallgató, amely már Bluetooth 4.1 szabvány segítségével is tud csatlakozni (ehhez persze ilyen forrás is szükséges, de egy idei csúcstelefonnal ez nem lehet gond), így az A2DP és az aptX technológiákat is támogatja.

rapoo_s700_1.jpg

A zenekedvelők számára főleg ez utóbbi lehet érdekes, mivel a korábbi megoldásokhoz képest jobb hangminőséget ígér, hiszen akár 352 Kbps-os adatátvitelt is támogat. Ez ugyan még mindig nem veszteségmentes, de a 4:1-es tömörítési arány jóval kedvezőbb az eddigi technológiákhoz képest, nem véletlen, hogy a gyártók, köztük a Rapoo is, azt ígérik, hogy a vezetékes fülesek minőségét lehet elérni kábelek nélkül is.

rapoo_s700_2.jpg

Az S700 azonban nemcsak hangminőségben jeleskedik, hanem dizájn terén is. Igényes anyagokból készült, a fülhallgatók és a pánt például alumíniumból vannak, a háromszögre hasonlító fülpárnák pedig igazán egyedivé teszik az S700-at a vezeték nélküli fülhallgatók egyre népesebb mezőnyében. A fülhallgató az elegáns fekete mellett fehér és türkiz színben is választható.

rapoo_s700_4.jpg

Az S700 kényelmi és egyedi megoldásokban is bővelkedik: a telefonnal való csatlakoztatást például NFC chip könnyíti meg, a Bluetooth összeköttetés mellett pedig vezetékes kapcsolat is létesíthető, így az eszköz lemerült akkuval is használható marad. Sőt, a rajta lévő jack dugó egy jópofa plusz is ad: nemcsak bemenetként, hanem kimenetként is funkcionál, azaz tovább tudja osztani a hangot. Ez nagyon jól jön például este, ha valakinek bluetoothos tévéje van, mert a gyerekek lefektetése után szépen meg lehet nézni a baráttal vagy barátnővel összebújva.

rapoo_s700_3.jpg

A Bluetooth 4.1 egyébként 10 méteres hatótávolságot biztosít, az S700 beépített akkumulátora pedig kb. 15-20 órányi zenehallgatást vagy filmnézést tesz lehetővé, 3 órás töltést követően.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

Rapoo S700

Címkék: kütyük