Rapoo A200 Bluetooth hangszóró: bírja a strapát

Abban alighanem egyetérthetünk, hogy egyetlen olyan okostelefon, táblagép és notebook sem létezik, amelynek hangzását ne lehetne alaposan feljavítani egy külső hangszóróval. A Rapoo termékpalettáján több, erre a feladatra alkalmas eszköz is van, amelyek közül az egyik legérdekesebb mindenképpen az A200, mivel ez nemcsak beltéri, hanem kültéri használatra is alkalmas.

rapoo_a200_1.jpg

Az érdekes formavilágú és többféle színben is kapható apróság ugyanis cseppálló, porálló és a rázkódástól sem fog tönkre menni – ideális társ tehát kerti partikhoz vagy strandoláshoz is. Alacsony energiaigényű Bluetooth 4.1 kapcsolat segítségével csatlakoztathatjuk telefonhoz (vagy más eszközhöz), de igény esetén vezetékes üzemmódban is használható. Mi a vezeték nélküli összeköttetést ajánljuk mégis, mivel ebben az esetben akár két készülék is fel tud csatlakozni rá egyszerre – miközben notebookról szól a zene, a Rapoo A200 párhuzamosan a telefonnal párosítva még kihangosítóként is tud működni. És természetesen van annyira intelligens, hogy bejövő hívás esetén automatikusan váltson a források között.

rapoo_a200_4.jpg

A hangszóróra került pár gomb is, amivel fogadni lehet a hívásokat (a telefont elő sem kell venni), lépkedni a zeneszámok között vagy elindítani/megállítani a lejátszást.

rapoo_a200_2_1.jpg

A Rapoo A200 kimenő teljesítménye 4 watt, de a hangszóró már csak a mérete alapján is sokkal komolyabb hangminőséget nyújt a mobil készülékekben lévő gyári „csipogókhoz” képest. Természetesen hálózati áram nélkül is tud működni: beépített akkumulátora 3 órányi töltést követően kb. 6 órányi zenehallgatást biztosít.

rapoo_a200_3.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

Rapoo A200 Bluetooth hangszóró (fekete)

Rapoo A200 Bluetooth hangszóró (fehér)

Rapoo A200 Bluetooth hangszóró (zöld)

Rapoo A200 Bluetooth hangszóró (piros)

Rapoo A200 Bluetooth hangszóró (sárga)

Címkék: kütyük