Két megoldás az egyre sokasodó kütyütenger hatékony feltöltéséhez

Szép és jó, hogy egyre több és több kütyü könnyíti meg életünket, azonban lassan elérkezünk ahhoz a ponthoz (vagy már ott vagyunk?), amikor a sokféle berendezés feltöltése igazi logisztikai kihívást jelent. Vegyük csak példának azt a ma már egyáltalán nem kirívónak számító esetet, amikor egy négytagú család minden tagjának van saját mobilja, van otthon még egy vagy két közös tablet, esetleg okosóra is, és ezek mellett még USB-s akkumulátor, vezeték nélküli hangszóró vagy füles is színesíti a repertoárt.

hama_chargers_06.jpg

Máris ott vagyunk, hogy naponta 5-8 eszközt is a töltőre kell dugni, és akár órákra rajta is hagyni. Persze a legtöbb készülékhez jár gyári töltő, de ember (vagy inkább lakás) legyen a talpán, aki (ami) ekkora igényt folyamatosan és kényelmesen ki tud szolgálni. Szerencsére van azért megoldás, hiszen a fali konnektorba dugható USB-s töltőkből vannak olyan példányok is, amelyek egyszerre több eszközt is tudnak tölteni.

hama_chargers_03.jpg

A Hama egyik ilyen töltője a 123585-as számot viseli. Kettő USB csatlakozóval rendelkezik, és mindkét kimenetén akár 2,4 ampert is le tud adni – azaz gyorstöltőként is funkcionál. Ráadásul 110 voltos hálózatokon is használható, igaz, ebben az esetben alacsonyabb teljesítménnyel.

hama_chargers_04.jpg

A Hamának van még egy jó megoldása azok számára is, akiknek a villámgyors töltés helyett inkább az a fontos, hogy egyszerre minél több eszközt tudjanak tölteni: nekik az 54182 jelzésű töltőt ajánljuk, amelyre négy készüléket lehet csatlakoztatni.

hama_chargers_01.jpg

A töltő összesen 5,1 amperes áramerősség leadására képes, mégpedig úgy, hogy a négy csatlakozó közül az egyik 2,1 amperrel tudja gyorstölteni a telefont/táblagépet, a másik három csatlakozó pedig 1 amperes – vagyis ugyanazt tudja,mint azok a töltők, amelyeket a gyártók a telefonok, táblagépek többségéhez szoktak mellékelni.

hama_chargers_02.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

123585: Hálózati töltő, 2×USB "Auto Detect" 4.8A, fekete

54182: Hálózati töltő, 4×USB "Auto Detect" 5.1A, fekete

Címkék: kütyük