Joy fülesek: zenét hallgatni élvezet

A zenehallgatás egyik legfontosabb kelléke a fülhallgató, amelyből többféle kialakítás is létezik: vannak olcsó és nagyon drága modellek, fülbedugós és fülpárnás változatok is, fiatalos és elegáns kialakításúak is. Most a Hama Joy sorozatának hallójáratos tagjait, azaz fiatalos, kedvező árú alternatívákat mutatunk be röviden.

a1cfhjs6dol_sl1500.jpg

Az alapmegoldást a kompakt kialakítású, fülkagylóba illeszthető „Joy” fülhallgató nyújtja, amely 20-20000 Hz-es hangok megszólaltatására képes, és ideális párost alkot szinte minden okostelefonnal, mivel headsetként is működik – ehhez a funkcióhoz integrált mikrofon, és gomb is tartozik. A gomb segítségével ráadásul nemcsak fogadni és befejezni lehet a hívásokat, hanem a zenelejátszót is lehet irányítani (feltéve, hogy a mobil, amelyre a fülhallgató csatlakozik, szintén támogatja ezt). A fülhallgató 120 mm-es kábele bőven elég ahhoz, hogy zsebben lévő telefonnal is használni tudjuk, végén pedig természetesen jack dugót találunk, így nemcsak mobil készülékekkel, hanem akár MP3-lejátszókkal, tévékkel is használhatjuk. Említésre méltó, hogy a dugasz nagyon alacsony (kis helyet foglal), és az is, hogy a Hama egy adaptert is mellékel a csomaghoz, amelyre régebbi mobiloknál lehet szükség. A fülhallgató fehér, zöld, kék, rózsaszín és lila változatban elérhető.

hama-joy-earpluggs-gron-universal-mic-nylonkabel_380_700_2.jpg

A Hama szintén „Joy”, de fülhallgató mikrofonnal névvel illeti a hallójáratba illeszthető verziót, amelynek legfőbb előnye a klasszikus kialakítású változattal szemben a passzív zajszűrés, és az, hogy ennek köszönhetően a mélyebb hangok sokkal erőteljesebben szólalnak meg. Mivel mindenki más és más fülmérettel rendelkezik, a csomagban háromféle szilikon fülgyűrű is található, kis, közepes és nagy átmérővel. A műszaki szempontból azonos képességű fülhallgató hosszabb, 150 cm-es kábellel készül, amely ráadásul lapos, így használaton kívül (mondjuk a táskában) sem gubancolódik össze. Ez a változat fehér, zöld, kék, rózsaszín, lila, piros és fekete színben is választható.

hama_93088_joy_in_ear_fekete_fulhallgato_1.jpg

A „Joy Sport” füles, ahogyan az névéből is kicseng, aktív mozgás közben ajánlott, mivel támasztékkal is rendelkezik; ez akár futás közben is stabil pozíciót biztosít. A fülhallgató emellett azért is jó választás sportoláshoz, mert az izzadtságnak ellenálló anyagból készül, és vízálló a kialakítása. Szilikon fülgyűrűből kettő jár hozzá, a 150 cm-es, lapos kábel végén pedig természetesen ennél a modellnél is jack dugaszt találunk. A színválaszték fehér-zöld, fehér-kék és fehér-rózsaszín modellekre terjed ki.

hama_122686_joy_sport_kek_fulhallgato_1_1.jpg

A bejegyzésben szereplő termékek:

Hama Joy fülhallgató: fehér, zöld, kék, rózsaszín, lila

Hama Joy fülhallgató mikrofonnal: fekete, fehér, rózsaszín, lila, zöld, kék, piros

Hama Joy Sport: zöld, kék, rózsaszín

Címkék: kütyük