Kényelmes gépelés tableten – egy tokkal

A táblagépeket a legtöbben tartalomfogyasztásra használják (filmek, zenék, internetezés, levelek), de biztos, hogy nagyon sokan kerültek már olyan helyzetbe, amikor hosszabb rövidebb szöveget kellett beírni – például azért, mert gyorsan válaszolni kellett egy e-mailre. Ez a feladat minden tableten kivitelezhető, de a virtuális billentyűzet messze nem olyan kényelmes, mint egy valódi. Aki tudja, hogy körmölni viszonylag gyakran kell majd, annak érdemes lehet megfontolni egy külső billentyűzetet.

00050467awx.jpg

Most egy olyan klaviatúrát mutatunk be, amelyet egy tablet tokba építettek be, így nemcsak a kényelmes gépelés, hanem a könnyű hordozhatóság is megoldott vele. Az persze nézőpont kérdése, hogy billentyűzettel egybeépített tablet tokról beszélünk, vagy fordítva.

00050468awx3.jpg

A Hama 50468-as számú terméke univerzális, elvileg minden 8 colos vagy kisebb méretű tablettel használható. A billentyűzet működésének feltétele ugyanakkor, hogy a táblagépen lévő microUSB csatlakozó az OTG funkciót is támogassa (ez a kommunikációhoz és az áramellátáshoz is kell). A klaviatúra minden fontos gombot tartalmaz, megtalálhatók rajta a magyar ékezetes karakterek is, sőt, még a multimédiás funkcióknak is jutott külön gomb. A méret természetesen kisebb valamivel, mint egy notebook esetében, de a gépelés még így is jóval kényelmesebb annál, mintha a tablet kijelzőjét nyomkodnánk.

00050467abx.jpg

A tok amellett, hogy védi a táblagépet, egy fontos extrával is rendelkezik: használat közben állványként is funkcionál, így a billentyűzettel együtt tulajdonképpen egy apró notebookká alakítható, emellett könnyen ölbe is vehető a táblagép. Mérete 23×17,3×3,5 cm. Van belőle egy kisebb verzió is, 7 colos gépekhez: ez 23×14×3,5 cm-es.

00050468awx2.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

50468: Univerzális tablet tok billentyűzettel (8”)

50467: Univerzális tablet tok billentyűzettel (7”)

 

Címkék: kütyük