Thomson EAR3015 fülhallgatók ajándékdobozban

Minden okostelefon alkalmas zenehallgatásra, a gyártók azonban csak a csúcskategóriás készülékek mellé adnak olyan fülhallgatót, amely rendelkezik olyan jó hangminőséggel, hogy a zenehallgatás igazi élmény legyen – a középkategóriás telefonoknál pedig már az is ritka, hogy van ilyen kiegészítő a dobozban. Szerencsére a telefonok ma már nem speciális csatlakozóval, hanem jack dugasszal vannak ellátva, így nem gond, ha a fülhallgatót utólag kell beszerezni.

thomson_fules_1.jpg

A Thomson EAR3015-ös fülhallgatói kiváló választást jelentenek, és most ajándékdobozban is megvásárolhatók. Az ár/érték alapján igen előkelő helyen szereplő kütyüt gyártója elsősorban a fiatalok számára ajánlja, ezért a szokásos fekete verzió mellett választható kék, rózsaszín illetve fehér színben is.

thomson_fules_2.jpg

Kialakítását tekintve hallójáratos fülhallgatóról beszélhetünk, amely nemcsak passzív zajszűrő tulajdonsága miatt jobb a klasszikus formájú modelleknél, hanem azért is, mert a mély hangokat sokkal erőteljesebben tudja megszólaltatni – a csomagban pedig három pár szilikon feltét biztosítja a tökéletes illeszkedést mindenféle fülmérethez.

thomson_fules_4.jpg

Az EAR3015 további előnye, hogy használatával a headset funkciókról sem kell lemondani: az 1,2 méteres kábelen lévő apró doboz nemcsak a mikrofont tartalmazza, hanem egy gombot is, amivel a hívások fogadása mellett a zenelejátszót is kezelni lehet (ha a mobil ezt támogatja).

thomson_fules_3.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

132484: THOMSON EAR3015 Giftbox fülhallgató (fekete)

132485: THOMSON EAR3015 Giftbox fülhallgató (fehér)

132486: THOMSON EAR3015 Giftbox fülhallgató (kék)

132487: THOMSON EAR3015 Giftbox fülhallgató (rózsaszín)

 

Címkék: kütyük