Sound Bar Bracket: a hangszórók legjobb barátja

A tévék képminőségébe manapság elég nehéz belekötni, a hanggal viszont, az apró hangkeltők miatt, hadilábon állnak a készülékek. Nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek a soundbarok: ezek relatív kis helyen, a tévé dizájnjához illeszkedő külsővel nyújtanak összehasonlíthatatlanul jobb hangélményt. Elhelyezésükben pedig egy okos kis kiegészítő segít.

00108742awx8.jpg

A Hama Sound Bar Bracket a tévéállványokhoz hasonló szerkezet, de nem a tévék, hanem a hozzájuk társított hangszórók tartására szolgál. Kialakítása lehetővé teszi, hogy a soundbart optimális helyzetbe állítsuk, függetlenül attól, hogy a tévét a falra szereltük-e vagy polcon áll, sőt, még attól is, hogy a tévé alá vagy fölé szeretnénk beépíteni. Tulajdonképpen egy felnőtteknek szóló legóról van szó, amely rengeteg konfigurációban állítható össze, az aktuális igényektől függően. A rögzítési pontok egyik oldalon például akár a falhoz akár a tévé VESA csatalakozóihoz illeszthetők, a soundbarnál pedig extra toldalékok és mozgatható fülek biztosítják, hogy 87 és 1100 mm között bárhol is legyen a felszereléshez szükséges távolság, az biztosan beállítható legyen.

00108742awx9.jpg

A Sound Bar Bracket kialakításából adódóan tévéállvánnyal van a nélkül is használható, de praktikus benne az is, hogy pozíciója egy dupla csuklós megoldással a használt kütyü(k) mélységéhez is precízen hozzáigazítható; így a tévé és a hangszóró előlapjai tökéletesen egy síkba hozhatók. Csomagolásában csavarokat, és egy, a Sonos Playbar rögzítéséhez szükséges adaptert is találunk. Teherbírása 10 kg.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

108742: Hama Sound Bar Bracket

Címkék: kütyük