Sátraké a szerencse

A múltkor már bemutattunk két olyan LED-es lámpát, amelyeket a ház körül vagy az autóban lehet kiválóan használni, most pedig egy olyan termék következik, ami kimondottan a túrázóknak ajánlott. A LED lámpa „Outdoor” egy lampionra emlékeztető fényforrás; könnyen felakasztható sátorba, vagy akár a fák ágaira is.

1_107298.jpg

A lámpa érdekessége, azon túl persze, hogy LED-es fényforrás működik benne, az összecsukható kivitel: a táskában nem foglal nagyobb helyet egy krémes doboznál, szétnyitva viszont már csak a mérete alapján is hihető, hogy nemcsak pislákolni fog, hanem értékelhető mennyiségű fényt is fog tudni adni. Oldalsó borítása is kapott egy funkciót: szórja a fényt, így annak ellenére, hogy jól világít, a lámpa akkor sem vakít, ha közel ülünk le hozzá.

2_107298.jpg

A LED-es lámpa három darab ceruzaelemmel működik, amelyek az energiatakarékos LED-eket hosszú ideig el tudják látni árammal. A lámpa háromféle üzemmódban tud működni: tud világítani halvány és erős fénnyel, valamint, ha a figyelmet akarjuk felhívni magunkra, villogni is. A LED-es kialakítás további előnye még a strapabíró kivitel: mivel semmilyen mozgó alkatrész nincsen, nem kell aggódni, hogy a rázkódástól vagy kisebb ütésektől a fényforrás tönkremenne.

3_107298.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek)

107298: LED lámpa „Outdoor”

Címkék: kütyük