uRage: a játék a mindene

A Hama nevét bizonyára senkinek sem kell bemutatni, azonban azt már kevesen tudják, hogy a német vállalatnak több olyan márkaneve is van, amellyel egy-egy jól meghatározott célcsoportra „lő” – a számítógépes játékosoknak szánt termékeket például uRage név alatt dobja piacra. A uRage 2010 óta létezik, sikerét jól jelzi, hogy a szegmensben mára nemcsak ismertté, hanem keresetté is vált. Nem kis részben persze annak is köszönhetően, hogy a termékek a magas minőség és a nagy tudás ellenére kedvező áron kaphatók.

urage.jpg

 

Az első és talán legfontosabb termékkategória az egereké, amelybe fél tucat vezetékes modell tartozik. Hogy mindenki találjon az igényeihez maximálisan passzoló verziót, a termékek között LED-es, súlyokkal személyre szabható, 4000 Hz-es letapogatási sebességű és teflon talpakkal szerelt változatok is vannak. Az egerek kiválóan együttműködnek minden FPS, RTS, RPG és MMO játékkal.

1030_hama_urage_5.jpg

Természetesen a uRage billentyűzetek között is csupa olyan modellt találni, amelyek a gyors reakcióidőnek, valamint egyes típusok a háttérvilágításnak, köszönhetően ideálisak gamer célokra.

1030_hama_urage_2.jpg

A uRage fülhallgatók kiváló hangélményt biztosítanak: többféle zárt modell mellett egy olyan típust is választhatnak a márkát kedvelők, amelyet hallójáratba kell illeszteni. Ez elsősorban utazás közben, telefonnal vagy táblagéppel együtt használva lehet hasznos. A fülhallgatók kialakításánál az egyik nagyon fontos szempont az volt, hogy a több órás játék végére se legyen kényelmetlen a viselésük, míg a kompromisszummentes hangminőségről többek között az is gondoskodik, hogy a uRage füleseknél (is) csak vezetékes megoldással találkozhatunk.

1030_hama_urage_1.jpg

A uRage termékek között a szűkebb kör érdeklődésére számot tartó gamepadok is képviseltetik magukat, valamint további érdekes kiegészítők közül is választhat mindenki, akit már meggyőződött a márka: a termékpalettát egérpadok és kábelek is színesítik. A uRage termékekről a Hama blog hasábjain hamarosan részletesebben is be fogunk számolni.

0522_hama_essential_wireless.jpg

Címkék: kütyük uRage