Ezzel a billentyűzettel sötétben is élmény a játék

A uRage Illuminated billentyűzet minden egyes gombja saját LED-es háttérvilágítást kapott, így sikerült kiküszöbölni a világító klaviatúrák egyik legidegesítőbb tulajdonságát, a gombok között kiszűrődő fényt.

1030_hama_urage_6.jpg

A Hama uRage szériájának egyik impozáns darabja a szimplán csak Illuminated névre hallgató billentyűzet, amely 106+6 darab, egyedi megvilágítású gombbal rendelkezik. Ezek mindegyike puha járású, de határozott nyomásponttal rendelkező gomb, így hosszan tartó, intenzív játék során sem fog elfáradni a kezünk. A háttérfény erőssége nem állítható, színe azonban igen: kék, piros és lila árnyalatok közül választhatunk, aktuális hangulatunktól függően.

1030_hama_urage_2_1.jpg

A 106 gomb között természetesen megtaláljuk a magyar ékezetes karaktereket is, játékosok számára azonban fontos funkciókat kapott az extra hat gombból is három: ezekkel a hangerőt lehet közvetlenül, a játékból való kilépés (vagy gombok csavargatása) nélkül is állítani. A háttérvilágításból adódóan a gombok funkcióit festett piktogramok helyett a fény jelzi, de szerencsére a fényvezető betétek akkor is láthatók, ha a világítás éppen nincsen bekapcsolva.

Mivel egy játékosoknak szánt eszközről van szó, a billentyűzet természetesen vezetékes (mégpedig USB-s, hogy notebookkal is lehessen használni), az elektronikáját pedig felkészítették a szupergyors leütésekre is, így még a legbonyolultabb cselek, harcmozdulatok kivitelezésekor sem kell fantomleütésektől tartani.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113729: uRage LED Illuminated

Címkék: kütyük uRage