Vigyél színt a zenehallgatásba!

Karácsonyi ajándék tipp

hama-k-2.jpgA hallójáratba illeszthető fülhallgatókat sokan szeretik, sokan nem – mostani ajánlatunk azoknak szól, akik az első csoportba tartoznak. Ezeket a füleseket ugyanis a gyártók legtöbbször egy vagy két fülpárnával adják, és egyáltalán nem biztos, hogy ezek között lesz ideális méretű.

00122681abx.jpg

Egy másik szokásos probléma szokott még lenni az, hogy a szilikon párnácskák könnyen leesnek, és ha ez utcán vagy mondjuk buszon történik, egyáltalán nem biztos, hogy meg fogjuk találni az elkószált darabot. A Hama hat és tizenkét darabos fülpárna szettjei azonban nemcsak ezekben a helyzetekben jönnek jól, hanem akkor is, ha egyszerűen csak egy kis változatosságra vágyunk.

122680.jpg

Mindkét csomagban S, M és L-es méretű (10, 12 és 14 mm-es) párokat találunk, a belső méretet pedig igyekeztek úgy kialakítani, hogy a párnácskák ne csak a Hama sajátjaival, hanem a legtöbb fülhallgatóval használhatók legyenek. A hatos szett érdekessége, hogy páronként az egyik fülpárna egy színes betétet kapott, így már ránézésre is meg tudjuk állapítani, hogy melyik való a jobb és melyik a bal fülünkbe. A tizenkettes szett méretenként két párból áll: minden méretből kapunk a fekete színű mellé egy fehér szilikonból készült párost is.

TIPP:

A színes jelölés természetesen a 12-es szettnél is adott, de ennél még jobb ötlet a fekete-fehér párosok kialakítása, hiszen ez még jobb megkülönböztethetőséget tesz lehetővé.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

122680: Szilikon pótgyűrű fülhallgatókhoz, 6 db

122681: Szilikon pótgyűrű fülhallgatókhoz, 12 db

 

Címkék: kütyük