Divatos olvasószemüvegek

Karácsonyi ajándék tipp

hama-k-2.jpgTudtad, hogy a Hama szemüvegeket is forgalmaz? Pedig így van, ráadásul nem is akármilyeneket: a vállalat a szintén német Filtral termékeit vette fel a termékpalettára.

00096274abb2_2.jpg

Ez a terület egyébként, ha jobban belegondolunk, nem is áll olyan távol a Hama gyökereitől, hiszen azok a fotózáshoz nyúlnak vissza, márpedig a fényképezéssel kapcsolatos termékek zöménél is a kiváló minőségű lencse az egyik legfontosabb kiindulási alap. A Filtral szemüvegek előnye, hogy rendkívül sokféle verzióban (+1, 1,5, 2, 2,5, 3 dioptriával) készülnek: a kínálatból egy belső jelzés alapján könnyen kiválasztható a szemünkhöz illő változat, így új szemüveg vásárlásakor nem kell az elkészítési időt kivárni, azonnal hazavihetjük a kiszemelt típust.

00096262abb_2.jpg

Ehhez már csak hab a tortán, hogy a Hama szemüvegek árai is igen kedvezőek: noha a Filtral a csúcsminőséget képviseli, alig kerülnek többe, mint a belépő szintű modellek. A szemüvegek mindegyike rugós szárral készül egyébként, garantálva a kényelmes viselést. Nemcsak optikai jellemző, hanem keret szerint is sokféle divatos, trendi változat elérhető.

00096271abb_2.jpg

 

Címkék: kütyük