Hamarosan három új uRage fülhallgató érkezik

Karácsonyi ajándék tipp

hama-k-2.jpgVan köztük jack dugós és USB-s változat, integrált és levehető mikrofonos verzió is. Egy valami pedig közös bennünk: a uRage SoundZ széria mindhárom újdonsága a játékosoknak készült.

00113736abx.jpg

A három új modell közül az alapválasztást a uRage SoundZ Essential jelenti. Dizájnja alapján mindenképpen egy fiatalos modellről van szó. A fülhallgató vezetékes, kettő darab jack dugasz segítségével tudjuk a számítógéphez vagy notebookhoz csatlakoztatni – a második csatlakozóra az integrált mikrofon miatt van szükség. A uRage SoundZ Essential hangszórói zártak, így a környező zaj sem fogja megzavarni a játékot. A Hama ígérete szerint a füles viselése még több órás használatot követően sem válik kényelmetlenné.

00113744abx.jpg

A közép- és felső kategóriát a uRage SoundZ és SoundZ Evo modellek képviselik. Kialakításuk nagyon hasonló, az Essential modellhez képest, főleg a masszívabb fejpánt miatt, egyértelműen robusztusabb. A SoundZ és SoundZ Evo modellek már USB-s összeköttetést használnak, és hasznos tulajdonságuk, hogy használaton kívül a mikrofont nemcsak félrehajtani lehet, hanem akár teljesen le is vehetjük. A SoundZ Evo kissé agresszívabb dizájnjában, a fülpárna anyagában (amely szövet) és az összegabalyodásmentes kábelében nyújt többet a „sima” változatnál.

00113737abx.jpg

A bejegyzésben szereplő három fülhallgató még annyira új, hogy Magyarországon egyelőre nem is lehet őket megvásárolni, viszont a hétvégén megrendezésre kerülő PlayIT rendezvényen a uRage aktuális termékeit természetesen ki lehet majd próbálni – sőt, ezeket kedvező áron meg is lehet vásárolni.

Címkék: kütyük uRage