uRage Exodus Macro: tenyerelj rá!

Karácsonyi ajándék tipp

hama-k-2.jpgA uRage Exodus Macro már külső jegyei alapján is felkelti a figyelmet, de belső tulajdonságai között is akad bőven, amely megdobogtathatja a megszállott játékosok szívét.

00113739awx4.jpg

Billentyűzetet mindenki használ, és a többség valószínűleg elégedett is az előtte fekvő klaviatúrával, bármilyen típusú is legyen az. Aki azonban sokat játszik, megválogatja, hogy mihez „nyúl hozzá”, hiszen egy billentyűzetnek játék közben extra igényeket is ki kell tudnia elégíteni. A uRage Exodus Macro a legnagyobb igénybevételt jelentő FPS, RTS, RPG és MMO típusú játékokkal is tökéletes párost alkot, hiszen bírja a gyűrődést, nem okoz gondot neki például több billentyű szimultán leütésének érzékelése sem. A pontosságról és a gyorsaságról kábeles összeköttetés gondoskodik, a kényelemről pedig csuklótámasz és háromféle színben (kék, piros és lila) állítható háttérvilágítás.

00113739abx.jpg

Játék közben természetesen lehetőség van a Windows gomb tiltására is, így biztos, hogy nem fogunk véletlenül kilépni a játékból. A bonyolultabb harcmozdulatok, cselek és egyéb feladatok elvégzését pedig az segíti, hogy 11 gombot programozni is tudunk (makró). Mivel a legtöbb játékhoz eltérő billentyűkiosztás az optimális, a uRage klaviatúrája ötféle profil eltárolására és automatikus betöltésére is képes. A billentyűzet Windows 7/8/10 operációs rendszerek alatt használható, 113 gombjai között pedig a magyar ékezetes karaktereket is megtaláljuk.

00113739awx.jpg

A uRage legújabb termékeit a hétvégén megrendezésre kerülő PlayIT rendezvényen ki lehet majd próbálni, sőt, kedvezményes áron meg is lehet őket vásárolni.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113739: Gaming billentyűzet „uRage Exodus Macro”

Címkék: kütyük uRage