Az 5 legjobb kiegészítő táblagéphez

Karácsonyi ajándék tipp

hama-k-2.jpgNemcsak egy tablet, hanem egy hozzá való, jól megválasztott kiegészítő is kiváló karácsonyi ajándék lehet; összegyűjtöttük saját kedvenceinket.

post_xmas_template_16.jpg

A sort kezdjük egy olyan töltővel, amely egyszerre akár négy eszközt is képes tölteni. A Hama 54182-es számú adaptere táblagépekhez főleg azért jó választás, mert összességében akár 5.1 amper leadására is képes. És még utazásnál is magunkkal vihetjük, hiszen 110 és 230 voltos feszültséggel is működik.

54182.jpg

Aki nemcsak filmnézésre és internetezésre, hanem néha hosszabb levelek esetleg dokumentumok megírására is használni szokta a kütyüjét, annak egy billentyűzetes tok szinte kötelező kellék. A 7 és 10 colos méretben gyártott univerzális tartók az összes OTG technológiát támogató tablettel használhatók, gombjaik a magyar ékezetes karaktereket is tartalmazzák.

00050467awx2_1.jpg

Egy falitartó nem tipikus, de roppant praktikus választás táblagéphez: a tartó használaton kívül összecsukható, nem foglalja a helyet az asztalon, ha pedig tartja a tabletet, akkor annak pozíciója rugalmasan változtatható. A 7-10 colos készülékekhez használható szerkezet dönthetőséget és forgathatóságot is biztosít.

00108320abx2.jpg

Az OTG funkciót támogató tabletekhez egy sor USB-s kiegészítő csatlakoztatható (billentyűzet, egér, HDD, USB stick, stb.), ám ezek nagyobb része normál USB csatlakozóval rendelkezik – vagyis a párosításhoz átalakító szükséges. Például ez: Hama 123583.

123583.jpg

Legvégül pedig nagyon hasznos lehet egy adatmegosztó is: ezek közül egy full extrás változatot választottunk ki, amely saját akkumulátorral, USB csatlakozóval és kártyaolvasóval, WiFi router funkcióval, USB-s töltő funkcióval is rendelkezik, és egyszerre akár 5 eszközt is ki tud szolgálni. Bővebben itt írtunk róla.

00123936awx.jpg

Címkék: kütyük