Az 5 legjobb kiegészítő játékosoknak

Karácsonyi ajándék tipp

hama-k-2.jpgA Hama játékosoknak szánt kiegészítőiből is összeszedtünk egy ajándékra való csokrot: íme az öt legjobb uRage kütyü.

post_xmas_template_18.jpg

Aki komolyabban játszik, annak először is érdemes gondoskodnia a kiváló hangélményről. A uRage Soundz Evo egy USB-s fejhallgató, zárt kialakítású, párnázott kagylókkal. Jópofa, golyónyomos dizájnja van, de persze nemcsak ezért lehet szeretni, hanem tiszta hangzásvilágáért és a telt mély hangokért is. A füles hangereje az operációs rendszertől függetlenül, a zsinórján elhelyezett gombokkal állítható – vagyis nem kell kilépni a játékból, ha halkítani vagy hangosítani szeretnénk. Természetesen van hozzá mikrofon is, amelynek érdekessége, hogy amikor nincsen rá szükség, akkor egyszerűen lecsatolhatjuk.

00113737abx.jpg

Pofás dizájnért a uRage Exodus Macro billentyűzetnek sem kell a szomszédba mennie. A klaviatúrát az idejüket elsősorban az FPS, RTS, RPG és MMO típusú játékokkal töltő gamereknek tervezték; nem okoz gondot neki például több gomb szimultán leütésének érzékelése sem. Szintén vezetékes. Egyik érdekessége az, hogy gombja közül 11 programozható akár makróval is, másik hasznos extrája pedig a háromféle színben is működni képes gombvilágítás.

00113739awx.jpg

Aki inkább egy konzolszerű távirányítóval képzeli el a játszadozást, annak a uRage Essential vezeték nélküli gamepadot ajánljuk. A PC-hez csatlakoztatható irányítónak 12 szabadon programozható gombja, kettő ravasza és kettő analóg joystickje van – a játék történéseiről pedig, szükség esetén, vibra motor ad visszajelzést.

hama_urage_essential.jpg

A játékra épített egerek között az egyik legjobbnak számít a uRage Reaper Evo; optikai szenzorának érzékenysége 600 és 2400 DPI között állítható, ráadásul hardveresen, a rajta lévő gombbal, így ez a beállítás akár játék közben is módosítható. Az egér hat gombja közül öt szabadon programozható, aki pedig a látványos megoldásokat is kedveli, annak tetszeni fog a beépített, kéken világító LED is.

820579.jpg

De ne feledjük, egy jó egér még csak fél siker, ahhoz, hogy egy profi kütyü minden képességét ki tudjuk használni, szükség van egy profi egérpadra is. A uRage High Sense kifejezetten a játékosok igényeit szem előtt tartva készült, ezt mind formája, mint polikarbonát felülete jelzi. Nagy előnye még, hogy hatalmas, így a hirtelen mozdulatoknál sem fog lecsúszni róla az egerünk.

0613_hama_urage_high_sense.jpg

Címkék: kütyük uRage