Vigyél színt a szelfik készítésébe

A Hama zsebben is elférő szelfi botja háromféle színű markolattal is kapható.

00139661awx.jpgA szelfi bot alighanem a világ egyik legmegosztóbb találmánya: sokan gyűlölik, akik viszont használják, azok szerint nincs is jobb dolog nála a világon. A Hama három újdonsága természetesen az utóbbi csoport számára készült! Ahogyan arra a név is utal, a Selfie „Pocket” a kategórián belül a kicsi, könnyen zsebre tehető megoldásokat képviseli, és ez valóban így is van: az összecsukva 15×4,5 cm-es szerkezet, ha minden zsebbe nem is fér be, a táskában nagyon könnyű lesz neki helyet szorítani.

00139660abx2.jpg
A kompakt kialakítás ellenére a bot kinyitva akár 50 cm-rel is meghosszabbíthatja kezünket, és minden olyan telefont meg tud fogni, amelynek szélessége 55 és 75 mm közé esik. A telefonra gumibetét vigyáz: ez nemcsak a kicsúszást gátolja meg, hanem azt is, hogy a mobil oldalsó karcolódjék. A markolaton lévő gombot és a telefont (jack) kábeles megoldás köti össze, cserébe viszont nagyon is versenyképes árcédula került a termékre.

00139662awx2.jpg
A Hama háromféle színben is forgalmazza a Selfie „Pocket” szelfibotot, amelyek a markolatban térnek el egymástól: a csúszásgátló bevonat színe fekete, narancssárga és kék árnyalatok közül választható. (Egyelőre Magyarországon a fekete verzió került forgalomba.)

00139660awx3.jpg
A cikkben szereplő termék(ek):

139660: Hama Selfie „Pocket” (fekete)

Címkék: kütyük