Konzol, billentyűzet és egér összekapcsolása egyszerűen

A játékkonzolokhoz a gyártók alapesetben egy speciális kontrollert adnak, ami nagyon sok játékhoz kiválóan illeszkedik, vannak viszont olyan címek is, amelyeket kényelmesebb és/vagy hatékonyabb billentyűzet-egér kombóval használni. Lássuk, mi kell ehhez!

00115477awx.jpg

A Hama termékpalettáján több olyan konverter is van, amely képes összehozni a „feleket”, közülük az egyik univerzális, hiszen Xbox 360-hoz, Xbox One-hoz, PS3-hoz és PS4-hez egyaránt használható. Kettő USB csatlakozó került rá, egy az egér számára, egy pedig a billentyűzetnek. Az átalakító előnye, hogy a konzolhoz adott eredeti távirányító minden funkcióját hozzá tudjuk rendelni a billentyűzet vagy az egér gombjaihoz – a csomagban lévő matricákkal pedig mindezt jelölni tudjuk a gombokon is.

00115477abx.jpg

A konverter segítségével precízebb és gyorsabb lesz a játék, mivel a kiosztás nemcsak változtatható, hanem akár el is menthető: 11 profil eltárolására van lehetőség, tehát akár minden játékhoz más és más beállítást lehet használni. Ami pedig a sebességszinteket illeti: ezekből nem kevesebb mint 81 van, és a billentyűzet valamint az egér érzékenysége is állítható, 9 fokozatban. Bónuszként turbó és tüzelő funkciókat is kapcsolhatunk.

00115477dex2.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

115477: Billentyűzet/egér konverter PS4/PS3/Xbox One/Xbox 360

Címkék: kütyük