Okostévéd van? Ezt a billentyűzetet ki ne hagyd!

A klasszikus távirányítókkal egy okostévé kezelése csak kínszenvedés; érdemes átváltani egy olyan megoldásra, amely gyors „egerezést” és gyors gépelést is kínál.

00053822awx3.jpg

 

A Hama Uzzano termékcsaládba több termék is tartozik; közös bennük, hogy olyan billentyűzetekről van szó, amelyeket a Hama elsősorban okostévékhez valamint HTPC-khez ajánl. Az Uzzano 2.0 kompakt mérete ellenére nemcsak egy szabványos, QWERTY kiosztású billentyűzetet tartalmaz, hanem került rá egér is, így minden helyzetben remekül használható: az alkalmazások között a hatalmas golyóval mozoghatunk, ha pedig YouTube videót keresünk vagy webcímet gépelünk be, akkor a billentyűzetet.

00053822abx2.jpg

Természetesen a kütyü vezeték nélkül kommunikál a vevőegységével, amely egy apró, USB csatlakozóba illeszthető stick. A billentyűzet használatához külön illesztőprogram telepítésére nincsen szükség; nemcsak a számítógépek és notebookok, hanem a legtöbb okostévé minden további  nélkül tudja az Uzzano 2.0-t kezelni. A multimédiás használatot megkönnyítendő, a hagyományos gombok mellett találunk rajta dedikált gombokat a hangerő állításához és a videók elindításához, megállításához, valamint kapunk segítséget internetezéshez is. Az irányításban nemcsak a precíz hanyattegér segít, hanem az extra görgő is, amivel a hosszabb szövegeknél egyszerűen tudunk mozogni a szövegben.

00053822dex4.jpg

És, hogy miért ideális választás az Uzzano 2.0 egy tévéhez? Vagy egy HTPC-hez? Fentieken túl elsősorban kis mérete emiatt (hiszen még akkor sem zavaró, ha a kanapé közelében tartjuk), másodsorban pedig azért, mert gumis kialakítása akkor is biztos fogást jelent, ha csak egy kézzel tartjuk pötyögés vagy egerezés közben.

00053822dex3.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

53822: Hama Uzzano 2.0 Smart TV billentyűzet

 

Címkék: kütyük