Vezeték nélkül, szabadon

Egyre népszerűbbek a vezeték nélküli fülhallgatók: a Thomson WHP3311 különlegessége, hogy akár 100 méteres hatótávolságot is biztosít.

thomson_whp3311bk_5.jpg

A fejhallgatók egy nagyon érdekes csoportját alkotják azok a készülékek, amelyek a hangot vezeték nélkül továbbítják. A zsinór nélküli megoldás nagyon sok szempontból kényelmes: nem kell vezetéket elvezetni a fal mellett és az ajtók alatt a tévétől (vagy erősítőtől) a kanapéig, nem kell kerülgetni a zsinórt a takaróval sem, és persze a füles akkor is a fejünkön maradhat, ha kiugrunk a konyhába egy sörért. A Thomson WHP3311 ezt a kényelmet fekete és fehér színben, kedvező áron biztosítja.

8139gh04lil_sl1500.jpg

A szett a fülhallgató mellett egy bázisállomást tartalmaz még, utóbbi vezetékkel (3,5 vagy 6,3 mm-es jack dugasz segítségével) kapcsolódik a hangforráshoz, emellett pedig a fejhallgatóban lévő akkumulátor töltéséről is gondoskodik – használaton kívül érdemes tehát a fülest rajta tárolni. A teljesen feltöltött kütyü közepes hangerővel kb. 8 órán keresztül működik, ez akár két-három napnyi használatra is elegendő lehet. A fejhallgató beüzemelése egyszerű, hiszen a vezeték nélküli kapcsolat automatikusan felépül közte és a bázisállomás között.

thomson_whp3311bk_3.jpg

A fejhallgató hangminőségére nem lehet panasz, nemcsak a magas, hanem a mély hangok is szépen szólalnak meg rajta, a hangzás pedig halk és közepes hangerő mellett is kiegyensúlyozott. A zárt kialakítás a környező zajokat is szűri valamennyire, hogy a zenehallgatási élménybe vagy a mozizásba semmi se zavarjon be. Hasznos kényelmi funkció, hogy a hangerőt közvetlenül a fejhallgatón is állíthatjuk. A Thomson a kapcsolat minőségét frekvenciastabilizáló technológiával is javítja; részben ennek is köszönhető, hogy optimális terepen a hatótávolság akár 100 méter is lehet. Ezt leginkább persze kertben tudjuk kihasználni (hiszen lakásban a hatótávolság a falak vastagságától és helyzetétől is erősen függ), viszont a dolog azért zárt térben is hasznos, mert nagy valószínűséggel a lakás minden pontján lesz lefedettség.

thomson_whp3311bk_4.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

131959: Thomson WHP3311 vezeték nélküli fejhallgató (fekete)

131960: Thomson WHP3311 vezeték nélküli fejhallgató (fehér)

Címkék: kütyük