Két Xbox kontrollered van? Töltsd őket egyszerre!

A Hama Dual toltő „Extra” Xbox One szett mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy a vezérlők soha többé ne merüljenek le.

00115535awx2.jpg

A Hama egy sor kiegészítőt kínál a Microsoft játékkonzoljához. A Dual töltő „Extra” Xbox One biztos, hogy nem a legizgalmasabb közöttük, de ahhoz sem fér kétség, hogy hasznosság szempontjából ez a kütyü a toppon van. Arról gondoskodhatunk ugyanis vele, hogy a játékokhoz szükséges távvezérlők mindig használatra készen álljanak.

00115535abx.jpg

A szett egy töltőt és két akkumulátort tartalmaz; a töltővel egyszerre akár két vezérlő is ellátható árammal, míg az akkumulátorokban az a plusz funkció, hogy microUSB kábellel közvetlenül is tölthetők, így az sem gond, ha ezt a műveletet játék közben szeretnénk megejteni. A MicroUSB kábel természetesen szintén része a készletnek, viszont mivel egy nem túl hosszú, mindössze 1 méteres példányról van szó, egy hosszabbítót valószínűleg be kell még szereznünk mellé.

00115535dex3.jpg

Az akkumulátorok töltési ideje 5 óra, ami után 8-16 órányi játékidőt kapunk, attól függően, hogy a játék, amit éppen játszunk, mennyire használja ki a force feedback funkciót.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

115535: Hama Dual töltő „Extra” Xbox One

Címkék: kütyük