uRage – játékból ötös

Ötféle termékcsoportban kínálja gamer perifériáit a Hama: a uRage márkájú billentyűzeteket, egereket, egérpadokat, fülhallgatókat és kábeleket most hétvégén akciós áron meg is vásárolhatod.

hama_urage.jpg

Komoly játékhoz komoly gép is kell, tartja a mondás. És ezzel persze nem is nagyon lehet vitatkozni, hiszen a professzionális tervező- és szerkesztőprogramokon kívül nincsen túl sok olyan szoftver, amely annyira próbára tenné a számítógép alkatrészeit, mint egy játék. A legújabb címek nemcsak a processzort, hanem a videokártyát és a monitort is csúcsra járatják – azonban a hardcore vonal képviselői jól tudják, hogy ezeknél a részegységeknél még nem áll meg az élet, a kiváló élményhez legalább ennyire fontos az is, hogy minőségi, a játékosok igényeit szem előtt tartó kiegészítőket válasszunk a gép mellé. A németországi Hama neve valószínűleg nem az első, ami ilyenkor az eszünkbe jut, a uRage viszont, a kiváló ár/érték arányú termékeinek köszönhetően, már jól bejáratott, kedvelt választás a játékosok körében. A két név között viszont szoros a kapcsolat, a uRage ugyanis a patinás Hama (egyik) saját márkája, amelyet pontosan a gamer perifériák számára hoztak létre.

hama_urage_2.jpg

A termékvonalba billentyűzetek, egerek, egérpadok, fül- és fejhallgatók valamint kiváló minőségű kábelek is tartoznak. A márka bármelyik termékét is válasszuk, biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a dizájn, hanem a funkcionalitás is a csúcskategóriába tartozik majd – erre garanciát jelent a Hama kilencvenhárom éves tapasztalata mellett az is, hogy a központban a márka valamennyi termékét szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá a forgalmazás megkezdése előtt.

hama_urage_3.jpg

A választék nemcsak széles (Magyarországon pillanatnyilag közel negyven uRage kütyü kapható), hanem minőségi is, és erre kiváló példákat tudunk felhozni: a uRage egerek teflon bevonatú talppal, állítható érzékenységgel és rengeteg programozható gombbal rendelkeznek például, egyes típusoknál pedig extra súlyokat is használhatunk a tömeg és a súlyelosztás változtatásához. A billentyűzeteknél háttérvilágítás és makrók, a fülhallgatóknál pedig a kiváló hangminőség mellett kényelmes párnák és lecsatolható mikrofon szolgálja ki a legmagasabb igényeket is.

A uRage termékeket most akciós áron vásárolhatod meg, ha ellátogatsz hétvégén (április 30-án) a PlayIT kiállításra, amelyet természetesen idén is a Hungexpo területén rendeznek meg. A uRage termékekért keresd a Media Markt standját, érdemes!

Címkék: kütyük uRage