5 remek kiegészítő iPhone SE-hez

Az Apple március végén piacra dobta az iPhone SE-t, amihez nagyon könnyű kiegészítőt választani, hiszen minden olyan tartozék remekül megy hozzá, amit az iPhone 5/5s-hez lehetett használni. Öt nagyon hasznosat választottunk ki a kínálatból.

untitled-1_2.jpg

Az első és legfontosabb a telefon védelme; mindenki rémálma, amikor az új kütyü kijelzője pár nappal a vásárlás után megkarcolódik. Utólag könnyű okosnak lenni, úgyhogy mi most szólunk, hogy az ilyen jellegű sérülések túlnyomó része egy védőfóliával megelőzhető! Például a Gepardéval. Ha pedig már vettél egyet, akkor a felhelyezésben is tudunk segítséget nyújtani: kattints ide!

156066.jpg

A legfontosabb, hogy a kijelző ne karcolódjék, de azért a gyönyörű készülékházat is célszerű megóvni egy tokkal. A bőséges választékból mi a klasszikus, minimalista megoldásokra esküszünk: a Hama Touch tokot feketében és fehérben is meg lehet vásárolni.

137562.jpg

A Lightning-microUSB adapter elsősorban azoknak lehet hasznos, akik nemcsak Apple-kütyüket használnak; nekik sokkal egyszerűbb a kütyütengert ezzel az aprósággal menedzselni. Nem kell például két adatkábelt, két töltőt vagy két USB-s akkut használni (és persze venni!), ha ilyen egyszerűen megoldható, hogy bármilyen microUSB-véget az iPhone-ok és iPadok számára is megfelelő formába alakítsunk.

resize_54559.jpg

Persze adódhat olyan helyzet is, amikor inkább egy dedikált töltőre van szükség: ilyenből kettőt tudunk ajánlani, egyet az irodába egyet pedig az autóba. Mindkét változat 1 amperes áramerősséggel tölti a telefont.

139633.jpg

És ha már autó: a mobilt természetesen navigációra is lehet használni, ilyenkor (meg persze a hívások kezelésénél) sokkal jobb, ha nem kézben tartjuk a mobilt, hanem a tartójában. Sőt, kézben igazából nem is foghatjuk a telefont (egy-két kivételtől eltekintve). Az igényesebb megoldást kedvelőknek a Hama mágneses tartóját, a gyors, egyik autóból a másikba is könnyen átvihető verziót kedvelőknek pedig a Hama szellőzőre csíptethető verzióját ajánljuk. Ezekről korábban ebben a cikkben írtunk.

173299.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

156066: Kijelzővédő edzett üvegfólia Apple iPhone 5/5s

137562: Apple iPhone 5/5s hátlap "Touch" fehér

137563: Apple iPhone 5/5s hátlap "Touch" fekete

54559: MicroUSB 2.0 adapter Lightning csatlakozóval

139633: Hálózati töltő Lightning "Basic"

139634: Autós töltő Lightning "Basic"

135803: Univerzális autós mobiltartó "Flipper"

173299: Univerzális autós mobiltartó "Magnetic"

Címkék: kütyük