Ebből a tokból nem kell kivenni a telefont akkor sem, ha fotózni szeretnél vele

A Hama megoldotta az univerzális tokok egyik nagy hátrányát: a mobilt el lehet forgatni belül, így a fényképezéshez sem kell ezentúl kivenni a telefont.

hama_smart_move_1.jpg

Kétféle felhasználó létezik: az egyik már elejtette a telefonját, a másik pedig még csak ezután fogja. Ennek a tézisnek a valóságalapjával aligha lehet vitatkozni, így nem véletlen, hogy nagyok sokan szeretik bebiztosítani új telefonjukat – főleg ha valamilyen drága modellről van szó. Aki tényleg biztosra akar menni, az kihajtható tokot választ, hiszen egy ilyen nemcsak a hátlapot és az oldalakat védi, hanem a telefon előlapját is.

hama_smart_move_2.jpg

Pontosan ilyen megoldás a Hama-féle Smart Move tok is, amely azonban tartogat egy meglepetést: a háromféle méretben megvásárolható kiegészítő lehetővé teszi, hogy a telefont elforgassuk benne, így fényképezni is lehet anélkül, hogy a mobilt el kellene távolítanunk belőle. Ez apróságnak tűnik, pedig kényelmi szempontból nagyon nem az! És biztos, hogy ezt mindenki, aki használt már ilyesfajta tokot, meg tudja ezt erősíteni.

hama_smart_move_3.jpg

A Hama megoldása fekete vagy barna színű műbőr borítással vásárolható meg, a méreteket tekintve pedig 4-4,5 colos, 4,7-5,1 colos illetve 5,2-5,8 colos mobilokhoz illetve phabletekhez választhatunk modellt. A rögzítést mindhárom esetben állítható méretű rugós szorító biztosítja, amely egyúttal ez elforgathatóságért is felel. A tokot mágneses zár tartja csukott állapotban, és apró figyelmesség a gyártótól, hogy a belső részen kialakított zsebbe néhány kártyát (bankkártya, névjegy) is becsúsztathatunk.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

135100: Hama mobil tok univerzális „Smart Move”, 4-4,5”, fekete

135101: Hama mobil tok univerzális „Smart Move”, 4-4,5”, barna

135102: Hama mobil tok univerzális „Smart Move”, 4,7-5,1”, fekete

135103: Hama mobil tok univerzális „Smart Move”, 4,7-5,1”, barna

135104: Hama mobil tok univerzális „Smart Move”, 5,2-5,8”, fekete

135105: Hama mobil tok univerzális „Smart Move”, 5,2-5,8”, barna

Címkék: kütyük