Igényes tokok csúcsmobilokhoz

Vitán felüli, hogy az okostelefon piacon az Apple és a Samsung modelljei a legkeresettebbek, ezért nem túl meglepő, hogy a gyártók is e két gyártó (csúcs)készülékeihez tervezik a legtöbb kiegészítőt, köztük tokokat is. A Hama többféle megoldást is kínál; a Black Rock sorozat a felső kategóriát képviseli.

hama_br_tokok_2.jpg

A Hama Black Rock tokok legfőbb ismérve, hogy polikarbonátból készültek, így egyszerre tudnak nagyon vékonyak és kellően strapabíróak is lenni. Aki a naturista vonalat részesíti előnyben, annak az átlátszó verziókat ajánljuk; mind iPhone 6/6S-hez mind Samsung Galaxy S6/S7-hez készültek olyan tokok, amelyek nem takarják ki az almás logót vagy a Galaxyk üveg hátlapját – ha már a dizájnerek sokat csiszolták a formaterveket, gyönyörködjünk is bennük!

00139376abx.jpg 

A tokok további érdekessége a keret, amely leejtés esetén egyrészt csillapítja az ütés erejét, másrészt hajszálnyit rálóg a kijelzőt védő üvegre is, hogy semmiképpen se az találkozzék először a talajjal. Akinek tört már be kijelző a telefonján, alighanem értékelni fogja ezt az apróságot. Az Apple telefonjaihoz az átlátszó verzió mellett választhatunk még olyan típust is, amely valódi bőrből készült (krokodilbőr illetve struccbőr mintával), de van hálós valamint szénszálas mintával „festett” és látványos, kovácsolt réz mintával ellátott változat is.

00176035abx.jpg

Az iPhone 6/6s modellekhez készített tokok közül a Hama BR „Air Case” Booklet verziót érdemes külön is kiemelni, hiszen a többivel ellentétben ez egy könyvborító típusú tok, amelyet akár asztali állványként is remekül lehet használni. Mágneses zár tartja csukva, belső részén pedig két zsebet is találunk, amibe belépő kártyát vagy bankkártyát tudunk elhelyezni.

00176008abb.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

Hama Black Rock tokok iPhone 6/6s-hez és Samsung Galaxy S6/S7-hez

Címkék: kütyük