Még egy kábel is lehet izgalmas!

A Hamára nem lehet azt mondani, hogy ne próbálkozna; és ennek meg is van az eredménye, hiszen még a dögunalmas kábeleket is sikerült kicsit feldobni!

hama-colorline-2.jpg

Ha kábelről van szó, akkor a Hama többféle termékcsaládja is az eszünkbe juthat; a belépő szintet és az igényes felhasználói réteget megcélzó modellek mellett kifejezetten a játékosok számára kitalált összekötők is vannak a kínálatban. A ColorLine termékvonal az igényesebb megoldások iránt érdeklődőknek készült, és elsősorban azzal emelkedik ki a mezőnyből, hogy meglehetősen színes választékot kínál. És ezt akár szó szerint (is) érhetjük! És megjelenésében valóban annyira profi kábelekről van szó, hogy fémházas notebook vagy telefon mellé is bátran tudjuk őket ajánlani.

hama-colorline.jpg

A választékot egy 2 USB csatlakozóval szerelt autós töltő, microUSB-kábel, Lightning kábel és audio (jack-jack) kábel jelentik, amelyek érdekessége elsősorban az, hogy a szokásos fekete és fehér változatokon kívül, típustól függően, piros, kék, zöld, antracit, ezüst és arany árnyalatban is elérhetők. A szín minden esetben a kábel nejlonborítására vonatkozik, a fémből készült csatlakozók natúr alu (vagy ha úgy jobban tetszik, ezüst) vagy antracit fényezést kaptak. A kábelek különleges tulajdonsága még, hogy vastagságuk és a szövetborítás miatt táskába vagy fiókba téve sem gubancolódnak össze. USB kábelből 2.0 szabványú verzió létezik, de ez természetesen nemcsak töltésre, hanem adattovábbításra is alkalmas.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

Hama Color Line kábelek

Címkék: kütyük