A uRage fejhallgatója vibrál játék közben

A direkt játékosoknak készített termékeknek sokszor különleges igényeknek kell megfelelniük, máskor viszont maga a termék az, amely különleges képességgel rendelkezik.

urage_vibra_gaming_1.jpg

A uRage Vibra Gaming fülhallgató ez utóbbi kategóriát erősíti, hiszen fülpárnájába a tervezők egy vibra motort is elrejtettek. Ez érdekes pluszt adhat a játékokhoz, hiszen minden olyan esetben, amikor mély basszusok is megszólalnak (például eldörren egy fegyver), a fülpárnák is vibrálnak.

A füles kialakítása vagány; pántja nyitott de állítható, a fülkagylók pedig nemcsak a uRage logóját tartalmazzák, hanem kék színű díszítést is kaptak. A csapatjátékoknál elengedhetetlen, hogy a csapattagok kommunikálni is tudjanak egymással, így természetesen mikrofont is kapunk, amelyet a rugalmas tartójának hála mindenki pontosan úgy állít be magának, ahogyan csak szeretne. A csatlakozók érdekesek: a hangátvitel nem túl meglepő módon jack dugaszokon keresztül történik, viszont a vibra motor működéséhez szükséges energiát USB-n keresztül kapja a uRage eszköze. A hangerőszabályzók a kábelen csücsülnek, így anélkül állíthatjuk az erősséget, hogy a Windowsba ki kellene lépnünk – és akár némításra is van lehetőség.

urage_vibra_gaming_2.jpg

Természetesen a fejhallgatót úgy tervezték meg, hogy akár zenehallgatásra vagy filmnézésre is tudjuk használni; a dinamikus hangzás ilyenkor is előny, a vibra motor pedig kikapcsolható. Bárhogyan is használjuk, a fejhallgató zárt kialakítása a külvilágtól „hermetikusan” szigetel (a környezeti zajok nem jutnak el a fülünkig), a fülpárnák puhasága pedig akár több órányi használat során is biztosítja a kényelmet.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113721: Gaming headset uRage „Vibra Gaming”