A legjobb univerzális távirányító Samsung tévékhez

Egy felmérés szerint az eltűnt távirányítókat az esetek 90 százalékában a kanapé mögött lehet megtalálni. De mi van, ha éppen a másik 10 százalékba esünk?

thomson_roc_sam.jpg

A Hama blogban már többször foglalkoztunk univerzális távirányítókkal, most viszont megint tudunk egy érdekességet mutatni: a Thomson egy olyan kontrollerrel is rendelkezik, amelyet kifejezetten a Samsung tévékhez gyártottak. Az ilyen specifikus modellek egyik nagy előnye, hogy a legtöbb esetben még minimális beállítást sem igényel a használatuk: a ROC1105SAM is eleve azzal a kódolással kerül a csomagba, amivel a legnépszerűbb Samsung tévéket egyből tudjuk kezelni. Persze akkor sem kell kétségbe esni, ha a kontroller nem működik azonnal: garantált, hogy minden Samsung tévét fogunk tudni kezelni vele csak éppen a kevésbé népszerű modelleknél ehhez némi programozás is szükséges.

A gyártóspecifikus távirányítók további előnye, hogy mivel nem kell minden márka extra fícsöreihez igazodni, a gombokhoz megfelelő feliratozás társítható, de persze nem mellékes az sem, hogy minden olyan funkció elérhető a távvezérlővel, mint ami a Samsung gyári megoldásaival is. Összesen egyébként 52 gombot kapunk, ebből is látszik, hogy a Thomsonnál tényleg semmit nem bíztak a véletlenre. A számmező és a többi alapvető funkcionalitást nyújtó billentyűk foszforeszkálnak is, így a sötétben is könnyű megtalálni őket – az egyes funkciók érzékelését pedig egy LED is megerősíti.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

132498: Thomson ROC1105SAM univerzális távirányító