Dizájnos egér a dolgos hétköznapokra

A Rapoo 3500P azoknak készült, akiknek nincsen szüksége különleges képességekre, viszont nagyon értékelik az igényes kialakítású kütyüket.

rapoo_3500p_2.jpg

Az egér sokak szemében csak egy szükséges rossz: valamilyen típust muszáj használni belőle ahhoz, hogy a PC-t vagy notebookot kényelmesen tudjuk kezelni. A legtöbben ezért nem is törődnek azzal, hogy a pozícionáló hogyan néz ki és mennyire kényelmes; csak bemennek a boltba és leveszik az első szembejövő példányt a polcról. Persze a feladatot a legolcsóbb példányok is elvégzik, de a kényelmünk szempontjából mégis sokkal jobb, ha valamilyen ergonomikus verzióra esik a választásunk. A Rapoo 3500P azoknak szól, akik nem érik be a minimummal; az egér nem extra tulajdonságaival tűnik ki a mezőnyből, hanem azzal, hogy minden téren hozza a kiváló minőséget.

rapoo_3500p_3.jpg

Már a formáján is látszik, hogy a tervezők odafigyeltek minden apró részletre. A kagyló forma nemcsak a szemnek tetszik, hanem a gyakorlatban is beválik, az egér pontosan belesimul a tenyérbe. Szimmetrikus kialakítása miatt jobb- és balkezesek egyaránt használhatják. Optikai érzékelővel szerelték fel, amelynek felbontása 1000 DPI – ez átlagos felhasználásra több mint elegendő. Az egér természetesen vezeték nélküli (egyébként a Rapoo összes terméke az), a PC-hez csatlakoztatott vevőjével 5 GHz-es frekvencián kommunikál akár 10 méteres távolságból is. A vevő „nano” típusú, vagyis mindössze néhány millimétert lóg ki az USB csatlakozóból: egy notebookból ki sem kell venni akkor sem, amikor a gépet szállítjuk.

rapoo_3500p_4.jpg

Az egér nagyon hasznos tulajdonsága a kifejezetten hosszú üzemidő: a hatékony energiagazdálkodásnak hála a benne lévő elemet elég 9 havonta cserélni. A Rapoo 3500P fekete, fehér, kék és pink színekben is megvásárolható.

rapoo_3500p_1.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

155482: Rapoo 3500P vezeték nélküli egér (fekete)

155483: Rapoo 3500P vezeték nélküli egér (fehér)

155860: Rapoo 3500P vezeték nélküli egér (kék)

155861: Rapoo 3500P vezeték nélküli egér (pink)