Érdekes újdonságokkal készül a Hama az IFA-ra

Minden év szeptemberében rendezik meg Európa legnagyobb és legjelentősebb (szórakoztató)elektronikai kiállítását, az IFA-t. A Hama hosszú évek óta résztvevője a show-nak, és mindig érdekes újdonságokkal érkezik; 2016-ban sem lesz ez másképpen!

hama_ifa_2.jpg

A legmeglepőbb talán az, hogy a vállalat egy teljesen új termékkategóriában is megméretteti magát, rögtön két újdonság bevezetésével: pár hét múlva bemutatkoznak ugyanis a Hama első rollerdeszkái! Egyelőre sajnos nem sok konkrétumot tudunk mondani a termékekről, viszont az biztos, hogy a Wheelheels fogja gyártani őket; ez szintén egy német vállalat, amely 2012 óta fejleszt hasonló termékeket. A Hama roppant büszke rá, hogy a fejlesztés mellett a gyártás és az alkatrészek közül is nagyon sok (többek között az akkumulátor) Németországban zajlik illetve készül. A két modell közül a kisebbik Cruiser névre fog hallgatni; ennek 165 mm-es kerekei lesznek, ami ideálissá teszi a kemény felületeken való haladásra és a szűk kanyarok bevételére. A nagyobb modell neve Cross Cruiser lesz; rá 254 mm-es felfújható kerekek kerülnek, hogy terepen is megállja a helyét.

hama_ifa_3.jpg

Valószínűleg sokan fognak örülni a másik hírnek is: a Hama új digitális rádiókkal készül. Ez a termékkategória már nem új a gyártó életében, viszont a meglévő modelleket idestova két éve mutatták be – ráfér tehát a frissítés a palettára. Részletek sajnos még itt sem ismertek, csupán annyit tudni, hogy a prémium termékvonal frissül (a készülékekre színes LCD kerül, többszobás környezetben is működnek majd, és telefonról/tabletről is lehet őket vezérelni), valamint bemutatkozik a DIR3500MC is, amelynek különlegessége az lesz, hogy igény esetén CD-lejátszóval is lehet bővíteni.

A Hama az újdonságokat a 2016. szeptember 2-7. között megrendezésre kerülő IFA-n fogja bemutatni; már nagyon várjuk, hogy testközelből is meg tudjuk őket nézni!