Ismét egy nagyon jó egér játékosoknak

A uRage egy új, nagyon kedvező árú egeret dobott piacra, amely ugyan nem súlyozható, de ezt leszámítva mindent tud, amire szükséged lehet, ha most ismerkedsz a játékok világával, vagy esetleg már nagyon is otthonosan mozogsz benne.

00113747abx5.jpg

 

A játékokhoz gyártott egereknél két dolog nagyon fontos: a gyors reakcióidő és a pontosság. A uRage Essential sorozatba érkező egér vezetékes, így előbbivel nem lehet problémája, a pontosságról pedig a legfeljebb 4000 DPI felbontású Avago érzékelő gondoskodik. Ennek felbontása négy lépcsőben, 800/1600/2400 valamint 4000 DPI között szabályozható. Természetesen, ahogy azt a kategória íratlan szabályai megkövetelik, az érzékenységet nem (vagy legalábbis nemcsak) szoftveresen lehet állítani, hanem az egéren lévő gombbal is, így ha játék közben szeretnénk változtatni, nem kell ehhez visszalépnünk a Windowsba.

00113747abx.jpg

A hosszú élettartamot és a megbízhatóságot a japán gyártmányú Omron mikrokapcsolók garantálják, amelyek nemcsak a két egérgomb alatt, hanem a programozható akciógombok alatt (összesen hat gomb) is megtalálhatók. Ezeket az egérhez mellékelt szoftverrel akár minden egyes játékhoz külön funkciókkal lehet felruházni. A gombok környékét és a díszítéseket, ahogyan a uRage termékeknél már megszokhattuk, LED-ek világítják meg.

00113747abx3.jpg

Az előbb már említettük, hogy az egér vezetéken keresztül tartja a kapcsolatot a számítógéppel: az USB porthoz csatlakoztatható kábel 1,8 méteres, és szövettel védett a véletlen összecsavarodás ellen. Az egér fogása a szimmetrikus kialakításnak köszönhetően jobb- és balkezesek számára egyaránt kényelmes – és persze biztos, hiszen a gumírozott felső részen a csukló nagyon jól megtapad. A uRage Essential optikai egér talpai viszont, ahogyan az kell, csúszósak: az egér teflon talpakon suhan az egérpad „felett”.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

http://www.hama.hu/go/reszlet/7920/0/0/113747/GAMING__URAGE_ESSENTIAL__OPTIKAI_EGER__4000DPI/