Minőségi táska hobbi fotósoknak

Ha te is szereted a napjaidat túrázással és a tökéletes téma megkeresésével tölteni, akkor a Hama Bormio 140-es hátozsákot neked találták ki. Nemcsak a fényképezőgépet, hanem egy sor kiegészítőt és még további személyes tárgyakat is kényelmesen lehet vele cipelni, akár naphosszat is.

00139840awx8.jpg

A hátizsákot alapvetően egy gép szállításához tervezték, tehát főleg akkor lehet előnyös, ha nem tervezzük, hogy menet közben rendszeresen cserélünk majd objektívet. Fontos szempont volt, hogy ne csak a gép és tartozékai számára legyen hely, hanem extra ruhák és értéktárgyak számára is, hogy aki hosszabb útra indul, annak is elég legyen ezt az egyetlen egy táskát elvinnie magával.

00139840uax.jpg

A fényképező rekesze természetesen cipzáras. Oldalra nyílik, így a kamerát mindig egyetlen mozdulattal elő lehet venni, és persze amikor visszatesszük, akkor is biztosan megvan a neki fenntartott hely. A rekesz puha gyapjúbélést kapott, hogy a karcok ellen és a véletlen leesés ellen is megfelelő védelmet nyújtson. Kettő elválasztó segítségével rendezhető is, ha a fényképező mellé egy második objektívet vagy egy vakut is szeretnénk magunkkal vinni. A nyitható részre két zseb is került, ezekbe elemeket illetve tartalék memóriakártyát tehetünk.

00139840dex5.jpg

Ma már a hobbi fotósok is egyre gyakrabban visznek magukkal notebookot vagy tabletet; a Hama erre is gondolt, hiszen a táska hátsó része egy bélelt, lapos rekeszt tartalmaz az ilyen kütyük számára. Ez a zseb a fő rekeszen keresztül érhető el, ami főleg nagy mérete miatt különleges: ide nemcsak apróságokat, hanem akár egy extra pulóvert vagy egy kompakt méretű, összecsukható állványt is be tudunk tenni. Utóbbi számára mondjuk az oldalsó hálós zseb is tökéletes hely. A Hama az értéktárgyak (pénztárca, kulcs) biztonságos tárolására is gondolt, mégpedig egy extra cipzáras rekesz képben.

00139840awx3.jpg

Hogy a táskát hosszú távon is kényelmes legyen cipelni, arról több apróság gondoskodik. Például a párnázott vállpántok, a levegőt áteresztő, szintén párnázott hátlapok illetve a pántok, amelyek segítségével a táska szélességét lehet állítani. A Hama Bormio 140 táska mérete 22×11×17 cm, tömege pedig 700 gramm.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

139840: Hama Bormio 140 fotós táska