Így nem lesz többé gondod a telefon töltésével

Az év utolsó bemutatójában a Hama egyik legérdekesebb mobil akkumulátorát mutatjuk be, amely nemcsak a mobil eszközök út közbeni töltésére alkalmas, hanem arra is, hogy konnektorba dugva szimpla töltőként használjuk.

00173716awx5.jpg

Elérkezett a Karácsony, sokan a következő napokat azzal fogják tölteni, hogy sorra járják a rokonokat. Ez nemcsak a családok számára megterhelő, hanem a telefonoknak és más mobil kütyüknek is, így nem árt, ha a táskába az ajándékok mellé egy USB-s akkumulátort is bekészítünk. Rögtön ajánlunk is egyet, mégpedig a Hama egyik legérdekesebb mobil akkuját, amely a 173716-os számot viseli (általában nem a katalógus sorszámra szoktunk hivatkozni, viszont ennek a készüléknek a becsületes neve annyira kacifántos, hogy most mégis a kódnál maradnánk: HÁLÓZATI TÖLTŐ USB, +MICRO USB,+POWERBANK 5200MAH).

00173716awx.jpg

A név igazából mindent elmond, de azért nézzük, miről is van szó: az akku 5200 mAh kapacitású, amivel egy átlagos telefont kb. kétszer lehet feltölteni. A szerkezet beépített microUSB-kábellel is rendelkezik, az androidos telefonok töltéséhez tehát még „zsinórra” sem lesz szükségünk. Ha speciális csatlakozóval szerelt telefont szeretnénk tölteni, akkor persze erre is van mód, hiszen a kütyüre egy normál USB csatlakozó is került. A töltés – ha a csatlakoztatott eszköz támogatja – gyors is lehet, mivel az akku akár 2,1 amperes áramerősség leadására is képes (5 voltos feszültség mellett). A beépített akkumulátort természetesen PC-ről vagy notebookról is fel lehet tölteni, ha pedig tápegységként vagy otthoni töltőként használnánk, akkor a konnektorba csatlakoztatva faraghatunk belőle kifogyaszthatatlan energiaforrást.

00173716abx.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

173716: Hálózati töltő +PowerBank 5200 mAh (fehér)