Villámgyors, 256 GB-os microSDXC-kártya a SanDisktől

Ha nemcsak arra van szükséged, hogy sok adatot tárolj, hanem arra is, hogy azokat gyorsan elérd, a SanDisk jó partner lesz!

0105_sandisk_256_gb.jpg

Nagyon sokan azért választanak androidos telefont iPhone helyett, hogy a belső memóriát saját kedvük szerint tudják bővíteni. Ez nemcsak fényképek és zenék tárolása miatt lehet fontos, hiszen az Android 2015 óta lehetővé teszi, hogy az alkalmazásokat is a memóriakártyára telepítsük. Ennek viszont csak akkor van igazán értelme, ha a memóriakártya nemcsak nagy, hanem gyors is, hiszen ellenkező esetben a programok indítására nagyon sokat kell várni, és a helyzetet még tovább ronthatja, ha mondjuk zenehallgatás közben szeretnénk egy appot megnyitni.

A SanDisk tavaly év végén jelentette be, hogy a memóriakártyáknál gyorsít, ami többek között abban is megnyilvánul, hogy az adattárolókra felkerül az A1 sebességosztály megjelölés. Alig telt el egy kis idő, és máris érkeznek az új modellek: a microSDXC-kártyák között ráadásul az egyik első példány a 256 GB-os verzió lesz, amelyet január végétől vagy legkésőbb február elejétől meg is lehet vásárolni. A kártya persze nem lesz olcsó, várhatóan 70-75 ezer forintot kell majd fizetni érte. De abban azért egyetérthetünk, hogy a nagy kapacitást és a nagy sebességet külön-külön is meg kell fizetni, nemhogy egyszerre. Nem igaz?