Újabb egérrel bővült a uRage család

A Reaper neo tömege súlyokkal nem változtatható, ezt leszámítva viszont minden olyan tud, amire a profi játékosoknak szüksége lehet.

00113748abx.jpg

A Hama újabb játékosoknak szánt egérrel rukkolt elő, amelyet természetesen a uRage termékcsaládon belül hozott el számunkra. A Reaper neo a sorozat negyedik darabja, amely ismét jól sikerült, tovább öregbítve ezzel a márka hírnevét. Az egér természetesen vezetékkel kapcsolódik a számítógéphez, hiszen a villámgyors és tökéletesen pontos működést csak így lehet biztosítani – a vezeték nélkül működő egerek üresjáratban alvó állapotba helyezkednek, hogy kíméljék az elemet/akkut, ami viszont szükségszerűen ahhoz vezet, hogy amikor megint használjuk őket, pár tizedmásodperc késleltetéssel állnak csak készen. A Reaper neo esetében ilyesfajta bealvástól viszont nem kell tartanunk! Az egér kábele 1,5 méteres, ez bármilyen környezetben elegendő kell, hogy legyen.

00113748abx4.jpg

A pontosságot a 3200 DPI-s optikai szenzor garantálja. Az érzékelő felbontása egyetlen gombnyomással állítható, így az egér akkor is tökéletes társunk lesz, amikor nincsen szükség nagy érzékenységre: a 3200 DPI-s érzékenység helyett 1200, 2000 és 2800 DPI-t is választhatunk. A felbontás változtatásához ráadásul külön gombot kapunk, így nem kell a Windowsba visszalépni vagy menükben kotorászni. Az egéren összesen hat gomb van, ezek közül öt működése szabadon programozható, a kütyühöz mellékelt alkalmazással akár úgy is, hogy minden játékban más és más funkciót rendelünk hozzájuk. A tenyérbe illő forma mellett a használatot fent csúszásmentes bevonat, lent pedig teflontalpak segítik.

00113748abx5.jpg

És persze a Hama nem feledkezett meg a látványról sem: a uRage logó ezúttal is kék színnel világít használat közben.