Multifunkciós, retro képkeret a Brauntól

Ismét egy képkertet mutatunk, ezúttal a Braun jóvoltából – és most egy olyan típusra esett a választásunk, amely vastag keretével a retro irányvonalat képviseli.

braun_df_1060.jpg

A DF-1060 közepes méretű, 10,1 colos (25,7 cm-es) kijelzővel készül, és 4 GB-os belső memóriával rendelkezik, hogy a képeket külső adattároló vagy memóriakártya folyamatos csatlakoztatása nélkül is meg tudjuk nézni. A képkeret ettől függetlenül természetesen kezeli az USB-s adattárolókat és az SD/MMC típusú memóriakártyákat is, így használjunk bármilyen telefont vagy fényképezőgépet, biztos, a velük készített fotókat pillanatok alatt a képkeretre tudjuk másolni. A DF-1060 1024×600 pixeles felbontással rendelkezik, és a telefonokkal készített fotókhoz illeszkedve, 16:9-es képarányú. Használhatjuk állított és fektetett helyzetben egyaránt, de akár arra is van lehetőségünk, hogy a készüléket a falra szereljük fel.

A képkeret a fényképeket kiváló minőségben jeleníti meg. Természetesen nemcsak egyetlen képet mutat, hanem a memóriájában lévő fotókból folyamatos diavetítést láthatunk, amit a képek közötti váltásakor többféle átmenet, valamint aláfestő zene is feldob(hat).

Természetesen a képkeret elsődleges feladata az, hogy a kedvenc fényképeket mutassa nekünk, viszont a Braun képkerete pár extra funkcióval is rendelkezik: tud például zenéket és videókat is lejátszani. Itt elsősorban nyilván nem arra kell gondolni, hogy a kütyüt este szépen ölbe vesszük, és megnézzük rajta kedvenc sorozatunk legújabb epizódját, hanem arra, hogy a fényképezővel készített rövidebb videókat is nézegethetjük – a csemete első lépéseit például sokkal meghatóbb filmen nézni, mint fotókon, hiszen a kép messze nem tudja ugyanazt az élményt visszaadni. A képkeret a fontosabb video- és hangformátumokat egytől-egyig támogatja.

Fentieken túl említésre méltó még a naptár és óra funkció, valamint a mellékelt távirányító is, amivel a képkeret fontosabb funkcióit a rajta lévő gombok nyomkodása nélkül használhatjuk.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

B212290000: Braun DF-1060 + 4 GB 10,1 multimédiás digitális képkeret (fekete)