Filléres kiegészítő mobilhoz, felbecsülhetetlen értékkel

Rendhagyó módon egy olyan kiegészítőt ajánlunk most, amelynek ára mindössze 2300 forint, viszont ennek ellenére mindenki hasznát veheti – nyaraláskor főleg, de máskor is. Hallgassatok ránk; vízálló tokot tényleg megéri vásárolni, mert amikor szükséged lenne rá, akkor szinte biztos, hogy már késő.

vizallo-telefontok-outdoor-active-xxl-meret-kek-3.jpg

A Hama Outdoor Active XXL tok neve kicsit egyébként félrevezető, a „zsák” kifejezés jobban illik rá: ezt a kiegészítőt nem arra találták ki, hogy nap mint nap benne tartsuk a telefont, hiszen a mobilt elég nehezen lehet kezelni benne (de azért lehet). Ha viszont vizes, nedves környezetbe készülünk, nagyon ajánlott magunkkal vinni, mert így biztosak lehetünk benne, hogy a készüléknek nem lesz semmi baja. Az átlátszó, téglalap alakú toknak az egyik rövidebbik fele nyitható, ezen keresztül csúsztathatjuk bele a telefont. A tokba akár egy 16×8,5 cm alapterületű telefon is belefér, így nemcsak a kisebb telefonoknak, hanem a péklapátoknak is védelmet tud nyújtani. A zár szükség esetén gyorsan kipattintható, viszont zárt állapotban bombabiztos védelmet nyújt.

vizallo-telefontok-outdoor-active-xxl-meret-kek-1.jpg

A tok elsődleges funkciója az, hogy légmentesen zár; sem víz sem más szennyeződés nem tud bejutni a belsejébe, így értelemszerűen a készülékbe sem (IPX-8-as szabvány szerinti megfelelőség). Nagyon idegesítő, amikor a kijelző egyik sarkában kezd felgyülemleni a por, nos ha nálunk van a Hama kiegészítője, akkor a sivatagban sem kell ilyesfajta baleset miatt aggódnunk. És persze a nedvesség sem fog kárt tenni a telefonban; ha nem akarjuk a strandon a parton hagyni a telefont, akkor ezzel a tokkal egyszerűen a nyakunkba akaszthatjuk. A tokot akkor is melegen ajánljuk, ha amúgy vízálló telefonunk van, mivel a benne lévő levegő elég ahhoz, hogy a telefon ne süllyedjen le akkor sem, ha véletlenül elkeveredne. Végül nem szabad elmenni amellett sem, hogy a PVC-ből készült tok valamennyire tompítja az ütéseket, és a karcok ellen is hatékony védelmet biztosít, így kötelező kellék túrázásnál, kirándulásnál is.

Tipp: a tokot elsősorban telefonhoz ajánlja a Hama, de természetesen mást is beletehetünk, amíg csobbanunk egyet a tengerben vagy a Balatonban. A kocsikulcs, a pénz és a fontos iratok mind elférnek benne, abban pedig alighanem egyetérthetünk, hogy a „törülköző széfnél” sokkal jobb megoldás ezeket a dolgokat is testközelben tudni.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

177738: Vízálló telefontok „Outdoor Active” XXL, kék