7 colos, színes keretes képkeret a Brauntól

A Braun egyik képkeretét már bemutattuk korábban, most a gyártó 7 colos kijelzővel szerelt kütyüjére kerül a sor, amelynek egyik érdekessége, hogy nemcsak fekete és fehér kerettel, hanem sárga és zöld színben is elérhető.

braun_711_zold.jpg

Ez ugyan apróságnak tűnik, de valójában egészen jól fel tudja dobni egy szoba hangulatát – persze a lényeg ebben az esetben is a képkereten lévő fotókon lesz. Amelyek a 7 colos (17,8 cm-es), 800×480 pixeles kijelzőn jelenhetnek meg. A 16:9-es képarány remekül illeszkedik az okostelefonnal készített fotókhoz. A beépített LCD kiváló minőségű, 300 nites fényerőssége pedig biztosítja, hogy tartalma nappali fényben is jól látható. A Braun képkerete többféle memóriakártyát is támogat: a fotókat SD és MMC memóriakártyán valamint USB-s adattárolón is látja.

braun_711_sarga.jpg

A képkeret állított és fektetett helyzetben is használható, a fotókból pedig diavetítést mutat nekünk, hogy ne csak egyetlen képet nézhessünk, hanem egy, a kedvenc fotókból összeállított csokrot. A képnézegetés funkció mellett extraként naptár üzemmód is rendelkezésre áll, sőt még a két opció kombinálására is van lehetőség, ebben az esetben a naptár és a fényképek egymás mellett jelennek meg. A naptár funkcióhoz óra, az órához pedig a képkeret ki- és bekapcsolásához időzítő és ébresztő funkció is tartozik.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

Braun DF-711 digitális képkeret 7" (fekete)

Braun DF-711 digitális képkeret 7" (fehér)

Braun DF-711 digitális képkeret 7" (sárga)

Braun DF-711 digitális képkeret 7" (zöld)