Tökéletes füles zenehallgatásra

A Jabra Halo Fusion minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy kötöttségek nélkül is minőségi zenét hallgassunk.

jhf_1.jpg

A vezeték nélküli fülhallgatóknak számos típusa létezik, a Halo Fusion a nyakpántos megoldások közé tartozik: a két fülbedugós hangszórót az akkumulátort és a Bluetooth adaptert is tartalmazó, nyakra akasztható pántból vezethetjük ki. Ez a fajta verzió elsősorban azért kedvelt, mert a fülhallgatók kicsik és kényelmesek – és persze amiatt sem kell aggódni, hogy futás közben kiesnének a helyükről. 

A füles dizájnja nemcsak szemrevaló, hanem praktikus is. Ugyan teljes vízállóságról nem beszélhetünk, de mind a műanyag, mint a szilikon ellenáll a nedvességnek és az izzadságnak is, így a kütyüt akár esőben is használhatjuk.

jhf_2.jpg

A hangminőségre egyrészt garanciát jelent az A2DP-vel megtámogatott Bluetooth 4.0 adapter, másrészt a hallójáratos kialakítás (a mély hangok egy ilyen fülhallgatónál mindig teltebbek, mint egy sima fülesnél), harmadrészt pedig az is, hogy a kütyü elég jó (15 dB-es) passzív zajszűréssel is rendelkezik. A zajszűréssel kapcsolatban azt viszont mindenképpen meg kell jegyeznünk, hogy tényleg hatékony, ezért ha szabadban használjuk a fülhallgatót, akkor közlekedés közben fokozott figyelem szükséges! Természetesen nemcsak zenét hallgathatunk, hanem a hívásokat is intézhetjük a Jabra Halo Fusionnel; a készülék egyszerre ráadásul két eszközhöz is tud csatlakozni. A rajta lévő gombbal nemcsak a hívások fogadására és elutasítására van lehetőség, hanem arra is, hogy az utolsó számot újrahívjuk, zenehallgatásnál pedig a lejátszás elindítása és megállítása mellett a hangerőt is szabályozhatjuk.

A beépített akkumulátor 6,5 órás zenehallgatást vagy 19 napos rendelkezésre állást tesz lehetővé. Tölteni microUSB porton keresztül lehet a fülest, a teljes töltés időtartama pedig nagyjából 2 óra. Átlagos használat mellett mindez azt jelenti, hogy a kütyüt elegendő hetente 1-2 alkalommal feltölteni.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

156650: Jabra Halo Fusion