Jabra Sport Pace: sportolj és hallgass zenét!

A sportoláshoz kifejlesztett vezeték nélküli fülesek általában nem olcsók, a Jabra termékpalettáján viszont azok is megtalálhatják a számításukat, akik nem szeretnének nagyon sokat költeni.

jabra_sport_pace_3.jpg

A blogban több Jabra fülhallgatóról is írtunk már, a legérdekesebb közülük talán a Jabra Pulse Wireless volt, amely a pulzust is tudja mérni – most pedig a Sport Pace-t mutatjuk be röviden, amelyet akár a Pulse kistestvérének is nevezhetünk. Mégpedig azért, mert bár a pulzusmérő a Sport Pace szériából (háromféle színben is elérhető a termék, piros, kék és sárga választható) kimaradt, az okostelefonos alkalmazáshoz ez a kütyü is tud csatlakozni. Vagyis a személyre szabott edzéstervet ezzel a fülessel is gond nélkül tudjuk használni.

jabra_sport_pace.jpg

A sportoláshoz kifejlesztett fülhallgatóknál az egyik legfontosabb dolog annak biztosítása, hogy az apróság mindig a fülben maradjon. A Jabra a Sport Pace esetében kampókat használ, egyéni ízlés kérdése, hogy ez kinek tetszik és kinek nem. Kétségtelen, hogy a fülhallgató nagyobb lesz tőle, ugyanakkor az is biztos, hogy ez a megoldás stabilabb és általában kényelmesebb is. A 22 grammos apróságot gond nélkül megtartja még akkor is, ha tudni megyünk. A fülesek tökéletes illeszkedését a csomagban háromféle méretben is megtalálható szilikon párnácskák biztosítják. A bal és a jobb fülbe dugható hangszórókat összekötő pántnak is van egy érdekessége: fényvisszaverő anyagból készült, ami hozzájárulhat az éjszaka (vagy legalábbis sötétben) futók biztonságához. Természetesen a víz- és porállóság is adott, mégpedig az IP54-es szabvány szerint.

jabra_sport_pace_2.jpg

A fülhallgató Bluetooth 4.1-es szabványt használ. A szokásos módon nyolc készülék csatlakozási adatait tudja eltárolni, és egyszerre akár két eszközhöz is tud csatlakozni – ilyenkor a hívások mindig prioritást kapnak természetesen. A hatótávolság 10 méter, a rendelkezésre állási idő pedig 5 óra. Ebből adódik, hogy kétnaponta töltőre kell dugni a Jabra Sport Pace-ünket – cserébe viszont a töltés gyors, ha csak tizenöt percünk van a műveletre, akkor azzal már nyerhetünk annyi energiát, ami másfél órányi működéshez elegendő. A Sport Pace hangminőségére sem lehet panasz, a mély hangok kiegyensúlyozott hangzásvilág mellett is teltek.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek)

156648: Jabra Sport Pace (kék)

156647: Jabra Sport Pace (piros)

156649: Jabra Sport Pace (sárga)